Index Vakbarát Hírportál

Presinszky Judit

BESZTOF
Karácsony vaskos csekket vitt Rogán Antalnak Karácsony vaskos csekket vitt Rogán Antalnak

Szarral kenték be az ellenzéki jelölt kocsiját, drogtól szétcsúszott emberekkel riogat egy másik, közben zajlik a plakátrombolás.

tegnap, 15:54

Itt egy ellenzéki plakát volt, de ellopták azt is Itt egy ellenzéki plakát volt, de ellopták azt is

Nyíregyházán tűntek el nyomtalanul az ellenzéki polgármesterjelölt plakátjai, aztán azok is, amiket helyette plakátoltak ki.

tegnap, 15:48

Kampányra kért szabadságot az ellenzéki polgármesterjelölt, nem kapott Kampányra kért szabadságot az ellenzéki polgármesterjelölt, nem kapott

Havasi Gábor közel két hónapra akart eljönni az Országos Mentőszolgálattól, de nem tudják helyettesíteni.

tegnap, 14:06

Egyik éjszaka az amerikai, huszonkilenc éves Jenna azt álmodta, épp a vőlegényével utazik egy vonaton, amikor is jöttek az úgynevezett rosszfiúk, és az értékeiket követelték. Mivel féltette tőlük az eljegyzési gyűrűjét, a vőlegénye tanácsára némi víz kíséretében lenyelte azt. Rögtön fel is ébredt, de még ugyanabban a pillanatban észrevett valamit:

az ujjáról hiányzik az eljegyzési gyűrűje.

Azért még visszaaludt, másnap reggel meg elmesélte az egészet a mellette alvó vőlegényének, és azt is mondta neki, 

az álmával együtt a valóságban is lenyelte a gyűrűjét.

Előbb nevettek egy sort, majd inkább besiettek a sürgősségire, ahol azt mondták lenni, a legjobb lesz, ha nem a természetes úton üríti ki a szervezetéből azt a gyűrűt, hanem endoszkópiával. 

Azóta Jenna éjszakára leveszi a gyűrűt az ujjáról. (via)

 

Vigh László, Zalaegerszeg fideszes országgyűlési képviselője szombaton adott át ünnepélyesen egy földutat, amit annak rendje és módja szerint fel is szenteltetett, mindezt potom 33 150 370 forintból. Ezt az ünnepélyes eseményt aztán szépen megosztotta a Facebookján. 

Arra persze kevéssé számított, hogy a Nagylengyel és Milejszeg közötti földutas posztja végül ennyire közbeszéd tárgyává válik. De amikor ez megtörtént, feltehetően megpróbálta orvosolni a problémát: a posztot törölte.

2019-ben azért ez nem okoz akkora problémát az internetek mély bugyraiban: ezen az oldalon ugyanis továbbra is megcsodálható a mestermű, a közlekedési kurta ösvények csimborasszója: AZ ÚT. Csodáljuk, amíg lehet.

 

Nagy hagyománya van Magyarországon az átadásoknak és az avatásoknak. A mostani szombat sem lehetett ebből kivétel, hiszen mindig van mit felszentelni.

Vigh László, Zalaegerszeg fideszes országgyűlési képviselője megtette, amit meg kellett tennie:

felavatott egy földutat. 

Ezt itt:

 

Vigh szerint ez egy átkötő út Nagylengyel és Milejszeg között, de ezt még a legnagyobb jóindulattal sem lehet másnak nevezni, mint egy földút. 

Amit aztán annak rendje és módja szerint szépen meg is szenteltek.

 

Azt pedig a 444 szúrta ki a Közbeszerzési Értesítőben, hogy

mindez 33 150 370 forintba került.

Rovatok