Index Vakbarát Hírportál

Ráti József

Torres, Sevcsenko vagy D. Costa lesz a Chelsea-csatárból? Torres, Sevcsenko vagy D. Costa lesz a Chelsea-csatárból?

Iszonyatos bukták és kevésbé várt nagy felfutások jellemzik a Chelsea összesen 350 millió euróért vett csatárait. Most van egy új ékjük, és olcsón, Higuaín.

február 9. 23:52

Ki kell fizetni a 17 millió eurót, ha nincs meg a futballista? Ki kell fizetni a 17 millió eurót, ha nincs meg a futballista?

Emiliano Sala gépe órákkal azután tűnt el, hogy a Cardiff bejegyeztette új igazolását. A vételi összeget mégsem utalják át a Nantes-nak. Mit lehet tenni, ha szerződés van, de játékos nincs?

január 30. 09:25

Botrányok és bombagólok hercege Botrányok és bombagólok hercege

És immár a Barcáé is Kevin-Prince Boateng, a klub történetének talán legmeglepőbb igazolása. Németország gyűlölte, Milánóban imádták. Hazaküldték a vb-ről és örökre eltiltották. 32 évesen hullámvasútja váratlanul a csúcsra ért.

január 26. 15:56

A hongkongi HSBC nevű pénzintézet alkalmazottait kellemetlen meglepetés érte az év legromantikusabb napján: egy szexista újság, ami a nőknek akciós porszívót és turmixgépet, a férfiaknak pedig akciós laptopot, GoPro kamerát és vezeték nélküli fejhallgatót ajánl.

Miután az esetet felkapta az internet, a HSBC szóvivője azonnal elmondta, hogy nekik aztán semmi közük az akciós újsághoz, az egy másik, meg nem nevezett cég marketingfogása, és ők amúgy is az egyenlőség hívei.

(Via)

Nem volt jó napja Edi Rama albán miniszterelnöknek, atiranai parlamenti ülésen ugyanis Edi Paloka, az ellenzéki Demokrata Párt képviselője lespriccelte tintával.

A támadás oka állítólag meglehetősen prózai: Rama nem akart lemondani a miniszterelnöki pozíciójáról, hiába szólították fel erre a demokraták.

  • AS Roma – Porto 2-1
  • MU – PSG 0-2

Rovatok