Index Vakbarát Hírportál

Ráti József

Újságíró Politika

Vörös lesz szombat este a Colosseum

Az üldözött keresztényekre emlékeztetnek Róma, Aleppo, Moszul és a Vatikán templomai.

február 24. 14:47

Tőzsdére menne a Dropbox, pedig egymilliárd dolláros hiánya van

500 millió felhasználóval is veszteséges a cég.

február 24. 14:23

Bírsággal megúszta M. Richárd Bírsággal megúszta M. Richárd

Továbbra sincs előzetesben a két ember halálának okozásával vádolt férfi.

február 24. 13:23

A palacsinta egy elég egyszerű étel, és a legkomolyabb viták vele kapcsolatban arról szólnak, hogy mivel is érdemes megtölteni. Pedig van olyan palacsinta, amihez pont nincs semmilyen feltét/töltelék, mégis megéri várni rá 10-15 percet (sőt, ha megkapjuk, akkor is sajnáljuk megenni):

 

Nonna Irma egy 93 éves olasz nő, aki úgy döntött, hogy itt az ideje Kenyába utaznia. Nem azért, mert már csak ez az egy ország hiányzik a kaparós világtérképéről, hanem mert úgy gondolja: van benne annyi, hogy hasznára legyen másoknak. Az idős nő a lányával együtt utazik az afrikai országba, hogy ott egy árvaházban (amit korábban többször is támogatott adományokkal) segédkezzen. 

 

Nem egyszerű a kígyóbefogók munkája, különösen Ausztráliában, ahol gyakorlatilag minden, ami tud harapni, képes megölni egy embert. Max Jacksonnak azonban most jó napja volt, ugyanis kivételesen egy nem mérges fajtával (Boiga irregularis) akadt dolga, bár azért azt el kell ismerni, még így is nagyon lazán kezelte az arcára pottyanó kígyó okozta helyzetet:

 

Rovatok