Index Vakbarát Hírportál

Sajó Dávid

újságíró Politika

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Megrovást kapott a korábbi MSZP-pártelnök Megrovást kapott a korábbi MSZP-pártelnök

Molnár Gyulának nem kellett volna egyezkednie a Liberális Párttal.

tegnap, 20:43

Harry herceg apósa egy feltételhez kötötte lánya házasságát Harry herceg apósa egy feltételhez kötötte lánya házasságát

És lehet, egy nyilatkozatával nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a herceget.

tegnap, 19:44

A Los Angeles Times új tulajdonosa is harcolni fog az álhírek ellen

Egy-két éven belül komoly konkurenciája akar lenni a New York Timesnak és a Washington Postnak.

tegnap, 19:31

Hiába gyűlöli szívből mindenki a Red Bull Air Race-t, aki kicsit közel lakik Budapesten a Dunához, Budapest önkormányzata évről-évre egyre többet enged meg a szervezőknek. Idén már konkrétan

három átkozott hétre

lezárják a rakpartot, ezzel okozva újabb forgalomkorlátozásokat az egyébként is állandó forgalomkorlátozásoktól sújtott fővárosunkban. Mindezért a Red Bull potom 13 millió forintot fizet a városnak, ami szinte aprópénz ahhoz képest, hogy a helyieknek több napra megszűnik a lehetőségük arra, hogy nyugodt körülmények között élhessenek az otthonukban, állandó vrummogás meg motorzaj nélkül élvezhessék a Netflixet, és esetleg hétvégén tudjanak kicsit tovább aludni anélkül, hogy Bessenyei Péter és a haverok repülői ébresztenék már reggel 8-kor.

Ezért elhatároztam, hogy jövőre Red Bull Air Race-nek öltözöm farsangon!

A jelmezötlet még nem teljesen kiforrott, nyilván egy sima pilótafelszerelés nem lenne elég direkt, ezen még dolgoznom kell. De a tervek között szerepel, hogy három héten át minden nap keresztbe fekszem a Rakparton, lehetőleg többórás dugót okozva. Szintén a tervek között szerepel, hogy legalább egy hétvégén keresztül minden járókelőnek a fülébe duruzsulom, hogy

vrumm vrumm Bessenyei Péter vrumm vrumm vrumm

aztán visszafekszem az úttestre egy doboz Red Bullal a kezemben.

Ha ez sem elég, akkor odamegyek Tarlós István irodája elé egy hatalmas magnóval, és úgy fogok repülőgéphangokat bömböltetni, mint az a csávó a Mondhatsz akármit c. filmben.

Lil Frakkról már írtunk korábban, neki sikerült írnia egy rapszámot arról, hogy Gyurcsány Ferenc nem ír neki vissza a Facebookon.

Lil Frakk most egy új dallal jelentkezik, aminek a címe Origo, de nem olyan Pápai Jocisan, hanem inkább propagandásan. A dal kicsit olyan, mint amikor valaki viccből próbál szerelemet vallani egy olyan lánynak/fiúnak, akit igazából egyáltalán nem kedvel, sőt, semmire sem tartja, és igazából össze sem akar jönni vele.

A számítógépező kutya miatt a videót is érdemes megnézni legalább egyszer.

Ez a fotó Lepsényben, a vasútállomáson készült, ahol a valószínűleg csupa agysebészből álló kivitelezők egészen unortodox módon helyezték el a parkolót jelző táblákat.

Nekünk is egy kis idő kellett, mire felfogtuk mi a gáz, de aztán leesett.

Sikerült pont úgy lerakni a járdára a két táblát, hogy a kettő közötti ajtót egyik oldalról se tudja megközelíteni egy kerekesszékes vagy egy babakocsis, marad a járdáról felemelés.

Rovatok