Index Vakbarát Hírportál

Sajó Dávid

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Lesújtott régen a kürt, lesújt hát újra a kürt Lesújtott régen a kürt, lesújt hát újra a kürt

Megint itt a turulrap! Dé:Nash egy komplett lemezt rakott össze poszthungarista témákból.

tegnap, 17:14

Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Törökország egy NBA-játékosra Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Törökország egy NBA-játékosra

Enes Kanter hiába a New York Knicks sztárja, jó ideje már haza sem mehet az országába.

január 16. 20:24

Bekerült a Spíler a Digi kínálatába Bekerült a Spíler a Digi kínálatába

Január 11. óta már elérhető az előfizetőknek Andy Vajna sportcsatornája.

január 16. 19:43

Az Indexben kifejezetten szeretjük az olvasói leveleket, mert pár tucat anyázásra és helyesírási hibára való figyelemfelhívásra mindig jut egy-egy igazi szakmázós levél. Általában a hadászatban jártas olvasóink szakmai leveleit szeretjük a legjobban, amikor megtudjuk például, hogy a ravasz nem ravasz, hanem elsütőbillentyű (azt hiszem), azonban arra még én sem voltam felkészülve, ami ma az emailjeim között fogadott:

Szia Dávid,

Az új Captian Marvel-es posztereken látható cica nem cica, hanem egy Flerken, ami egy földi macskára hasonlító földönkívüli lény. A szájában éles fogú csápok laknak, valamint rendelkeznek zsebuniverzummal, amely képes tárgyak tárolására (valahogy úgy, mint Hermione táskája a Harry Potter filmekben). Több infó itt.

Üdv,

Ádám

Ádám nevű olvasónk bizonyára erre a posztomra gondol, amely igazából annyiról szól, hogy a hamarosan megjelenő Marvel Kapitány c. film karaktereihez készült egy csomó poszter. És az egyik poszteren van egy aranyos kiscica.

Na, de most nagyon úgy tűnik, hogy a Goose (ami angolul libát jelent) nevű macska nem is egy macska, hanem egy flerken. És Ádámnak 100%-ban igaza van, ez a cica tényleg egy flerken, a flerkenekről pedig valóban közismert, hogy

  • nagyon hasonlítanak a cicákra, pedig földönkívüliek,
  • hatalmas csápok vannak a szájukban,
  • képesek dimenzionális transzportációra,
  • és megértik az emberi beszédet.

Ezt nem én mondom, hanem a hivatalos Marvel-wiki, szóval tessék elhinni. A hibáért pedig mélységesen elnézést kérünk, soha többet nem macskázunk le egy nyilvánvaló flerkent!

Összesen 10 darab új plakát került ki a netre a hamarosan mozikba kerülő Marvel Kapitányról, a Marvel első női főszereplős szuperhősfilmjéről. Azt nem állítjuk, hogy minden karakterról tudjuk, hogy kicsoda, de abban egészen biztosak vagyunk, hogy príma ötlet volt külön posztert csinálni a cicának is, bármi is legyen a szerepe a filmben.

Ismerős az az érzés, amikor átmész a haverodhoz kicsit fifázgatni, mire az első meccsen középpályáról végigviszi a labdát, és gólt lő a legelső percben?

Na, valakinek sikerült kimaxolnia ezt az érzést Kylian Mbappéval.

Rovatok