Index Vakbarát Hírportál

Simor Dániel

Úgy megverték, hogy 40 évesen haza kellett költöznie az apjához Úgy megverték, hogy 40 évesen haza kellett költöznie az apjához

A MÁV dolgozóit többször is bántalmazták az elmúlt időszakban - pusztán azért, mert elkérték valakinek a jegyét. Elmesélik a sztorikat.

június 24. 11:52

Itt mindent vitt a víz Itt mindent vitt a víz

Brutális áradás pusztított hétfő éjjel az Erdélyi Csíkszentmártonban. A helyieknek szó szerint menekülniük kellett a házaikat elöntő víz elől.

június 20. 20:25

'We offended important people' - How a Hungarian historical institute met its end 'We offended important people' - How a Hungarian historical institute met its end

The government merges the independent 1956 Institute and its oral history archives into Veritas, an institute serving governmental memory politics.

június 20. 07:42

Barack és Michelle Obamának eszük ágában sincs eltűnni a közéletből. A volt amerikai elnök és felesége most éppen egy többéves, podcastok készítéséről szóló szerződést írt alá a Spotifyjal – írja a Billboard.  

A podcastokat Obamáék cége, a Higher Ground fogja készíteni és  a szerződés szerint a volt elnök és felesége a podcastok fejlesztésében, készítésében is részt vesz, valamint szerepelni is fognak az adásokban. 

Az Obama házaspár 2018-ban indította el a Higher Ground nevű platformot, először a Netflixszel írtak alá szerződést „inspiráló” tartalom készítésére.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor indulnak az elnöki podcastok, ahogy az adások tartalmáról sem árultak el sokat, csupán egy-egy közleményt adtak ki, amiben gondolatébresztő és szórakoztató beszélgetéseket ígérnek. 

 

Egészen különös színösszeállítással rúgta be a kampánymotort Karácsony Gergely Budapesten a Nyugati téri aluljárójában, jelentette a helyszínről kollégánk. 

A Fideszes ég alatt LMP-s zölddel beborított Budapestet kínálgató MSZP-s Kunhalmi Ágnes számos kérdést felvet. Talán az lehetett az elképzelés, hogy egyik támogató párt színe se szerepeljen a kampányban. Most úgy tűnik, hogy a Demokratikus Koalíció kékjét is felvihetik a standokra, Gyurcsány Ferenc pártja ugyanis ma bejelentette, hogy ők mégis inkább saját jelöltet indítanak, Kálmán Olga személyében.

Kevesebb mint két hét múlva indul a Trónok harca utolsó, nyolcadik évada. A hájpolás ennek megfelelően már hetekkel ezelőtt elkezdődött. A színészeket sorra hívják be  mindenféle talkshow-ba, ahol a kíváncsi műsorvezetők mind megpróbálnak kihúzni néhány részletet belőlük, de persze sose jártak sikerrel. Eddig.

A cuki kislányként induló, majd hidegvérű gyilkológéppé váló Arya Starkot alakító Maisie Williams Jimmy Fallon vendége volt, ahol kikotyogott valamit, amit nem kellett volna. Április elsején.

Az inkriminált rész 1:50-től. 

 

Rovatok