Index Vakbarát Hírportál

Tenczer Gábor

Gyerek3

Kerék10

Szoba0

ElütésSko

Lecserélték a BKK vezérigazgatóját Lecserélték a BKK vezérigazgatóját

A fővárosi közgyűlés felmondott Dabóczi Kálmánnak, és kinevezte Nemesdy Ervint.

tegnap, 11:59

A hegycsúcs, ahonnan a legszebb a Balaton A hegycsúcs, ahonnan a legszebb a Balaton

Tanú-hegyek, szőlőtövek, bazaltcsúcsok, ingó kövek: a Kéktúra-sorozat a Balaton-felvidékre érkezett.

január 20. 21:05

43-an meghaltak, egy ember túlélte 43-an meghaltak, egy ember túlélte

A hejcei katasztrófa pontosan 13 évvel ezelőtt történt: a szlovák békefenntartó katonákat szállító repülőgép nekicsapódott a Borsó-hegynek.

január 19. 10:45

Nemrég Tajpejben kellett várnom 17 órát a repülőgépes csatlakozásra, ezért benéztem a városba. Tajvan fővárosának egyik legkedveltebb turistaattrakciója az ünnepélyes őrségváltás a Demokrácia tér melletti Csang Kaj-sek-emlékcsarnokban.

A bonyolult koreográfiájú, de 12 percig tartó produkciót kicsit felpörgettem, hogy igazodjon az internet ritmusához.

Kollégánk, Erika lőtte ezt a képet ma 11 óra körül a Podmaniczky út - Izabella utca sarkán:

Mint mondta, épen akkor jelentette be a sofőr, hogy kihúzta az oszlopot, amikor elment mellettük. Amúgy fogalma sincs, hogy sikerülhetett ez a szép mutatvány, mert az akciónál még nem volt jelen.

Hogy megtudjuk, keressük az ügyben a BKV-t.

Online árverésre bocsájtotta a békésszentandrási Szent András Sörfőzde azt a különleges sörválogatását, ami egy 10 éves, egy 3 éves és egy frissen főzött Black Rose duplabak sört tartalmaz. A befolyt összeget a főzde megduplázza, és Békés megye egyik leghátrányosabb településének, Zsadánynak a református általános iskolájának adja tanfelszerelésre. A három darab, hárompalackos sörválogatást tartalmazó dobozra december 20-ig lehet licitálni itt.

Magyarországon ez elmúlt évben kezdett divatba jönni, hogy az erős, testes, barna sörök egy részét a kézműves sörfőzdék nem adják el, hanem elteszik egy-két-három évre érni. A plusz idő alatt a nehéz, alkoholos sörök ízei lekerekednek, selymesebbé válik az ital. Ilyen vintage (egy éves) sört adott ki idén a Horizont főzde (Nigth Shift), de a békésszentandrásiak a 3, sőt 10 évessel rendesen előre szaladtak. 

Rovatok