Index Vakbarát Hírportál

Thüringer Barbara

barb

Válasz a végső kérdésre:42

De mi volt a kérdés?6x9

Korrupció miatt letartóztatták a volt pakisztáni kormányfőt Korrupció miatt letartóztatták a volt pakisztáni kormányfőt

Abbásszi éppen egy sajtótájékoztatóra tartott, amikor őrizetbe vették.

9 órája

Cigizett a trolin, leszállította a sofőr, erre kést rántott Cigizett a trolin, leszállította a sofőr, erre kést rántott

Az 51 éves férfit első fokon 4 és fél évre ítélték.

11 órája

300 településen kezdik el Máltai-recept alapján a romák felzárkóztatását 300 településen kezdik el Máltai-recept alapján a romák felzárkóztatását

Vecsei Miklós szerint folyamatos jelenléttel, a helyi problémák ismeretében lehet eredményt elérni.

13 órája

Egy autó alvázába szorult egy kilenchetes macska egy autószerelő műhelyben, a Kentucky állambeli Frankfortban. A cica ötven kilométeres autóutat tett meg, mire a vezető meghallotta a neszelését, írja az MTI. A cicát épségben kiszabadították, és a műhely egyik régi ügyfele befogadta.

Hazánk "jégvermében", Zabaron 3.8 fokon állt be a minimumhőmérséklet. Ilyen alacsony értéket ezen a napon még soha nem mértek műszereink

- írja az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.Szerdán szintén Zabarban dőlt meg a napi hidegrekord, akkor 3,5 fok volt hajnalban.

A Magyar Nemzet egészen durván bevállalta, hogy a környezetvédelem nem csak valami hippi hülyeség, hanem egyenesen az új szocialisták találmánya, akik ezt orvul a gyerekeken keresztül akarják beadagolni Európa népének, hogy aztán rajtuk keresztül hatalomhoz jussanak.

Lehet Greta Thunberget szeretni vagy nem szeretni, elhinni a történetét vagy azt feltételezni, hogy egy jól felépített marketing eredménye, de a Nemzet szerzője ennél is tovább megy:

  • nem ő az egyetlen tini, aki a múltat végképp eltörölné, és ezt valakik ügyesen ki is használják
  • a svéd diáklány a legendárium szerint...
  • többféle betegségtől szenvedő tinilány tökéletes angolsággal beszél, láthatóan egy cseppet sem zavarja a hallgatóság
  • beszédei szépen felépítettek, logikusak, előadásmódja jellegzetesen visszafogott
  • fiatalok tömegei reagáltak a Thunberg által megfogalmazott hívásra... nem tudni, milyen hatása volt a mozgalomnak a zöldpártok választási eredményeire az Európai Parlament tagjairól döntő április végi voksoláson
  • ahogy gyerekekkel szinte bármit el lehet adni, nem meglepő, hogy a politika is bekerült a „termékek” közé. Persze nem Greta Thunberg az első és nem is ő az utolsó, aki valamilyen rejtélyes módon gyerekként a világ vezetői elé jut, és ők felállva tapsolják.

A szerző Thunbergen kívül két másik fiatalt is elővesz, Joshua Wongot, a hongkongi tüntetések egyik arcát - természetesen megemlítve, hogy a kínaiak szerint amerikai háttérrel vált médiasztárrá. Na meg Nagy Blankát, akiről ugye pontosan tudjuk, hogy mit gondol a magyar kormánysajtó.

Az egész összeállításból csak egy gondolat hiányzik fájóan, hogy mindannyiuk mögött Soros áll. De gondolom csak azért, mert a lap olvasóinak ez a cikk elolvasása után már úgyis egyértelmű.

Rovatok