Index Vakbarát Hírportál

Varga Attila

sixx

újságíró Kult

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Megtáncoltatta a Szigetet a folkrock Nickelbackje Megtáncoltatta a Szigetet a folkrock Nickelbackje

Szombat estére teltházas lett a Sziget. A Mumford & Sons, a Bastille vagy az Aurora koncertjére már csak az fért be, aki jó előre megváltotta a jegyét. Sziget, negyedik nap.

augusztus 12. 11:52

Habzó szájú muszlimozás lett az MTI slendriánságából Habzó szájú muszlimozás lett az MTI slendriánságából

Egy félrefordítással kezdődött, amiből a kormánymédia ékkövei iszlamista terrort és gyilkos muzulmánokat kreáltak.

augusztus 11. 10:21

Előzetest kapott Michael Moore új dokumentumfilmje Előzetest kapott Michael Moore új dokumentumfilmje

A célpont ezúttal Trump, a fehér fajvédők, a fegyverlobbi, szóval a szokásos ellenségek.

augusztus 10. 16:22

Az egész azzal kezdődött, hogy Boris Johnson, aki egyszer csak brit külügyminiszter lett (kábé olyan meglepetést szerezve ezzel elég sok embernek, mint Donald Trump az elnökségével), a burkát viselő nőket postaládához hasonlította és bankrablónak nevezte. És nem, nem Sacha Baron Cohen Who Is Britain? című szatirikus műsorában tette (mert nincs is ilyen műsor), hanem a Daily Telegraph-nak nyilatkozta.

A kijelentéseiért azt akarják, hogy kérjen bocsánatot de nem mindenki, pl. Rowan Atkinson színész sem, akit Mr. Beanként ismer az egész ország (mármint a miénk). Atkinson a The Times-nak írt egy nyílt levelet, amiben (többek között) ez áll:

Tulajdonképpen egész karrierem alatt haszonélvezője vagyok annak a szabadságjognak, ami felhatalmaz arra, hogy a vallásból viccet csináljak. A véleményem pedig az, hogy Boris Johnson hasonlata egészen viccesre sikerült. A vallási témájú viccek mindegyike megsért valakit, így értelmetlen bocsánatot kérni miattuk. Bocsánatot a rossz viccek miatt kell kérni, és ezen az alapon most ez teljesen felesleges.

Végre egy olyan dolog, ami értelmet ad az összes roncsvadászos, antikolós kamurealitynek: a History Channel American Pickers című műsorában ráleltek az Aerosmith zenekar 1964-es gyártású International Harvester Metro mikrobuszára, amivel hetvenes évek elején turnéztak.

A busz oldalán az ott Steven Tyler énekes. mellette meg a zenekar neve látható, de ennél konkrétabb bizonyíték is van, hogy ez AZ a busz: az Aerosmith alapító gitárosa, Ray Tabano igazolta, hogy ja, eredeti.

A busz egy farmon állt, a susnyásban, de nem vagyok naiv, és nem gondolom, hogy csak úgy meglett, persze hogy a földtulajdonos szólt, hogy tessék csak jönni, találtam valami vasat a kert végiben. A műsor végül 25 000 dollárt fizetett érte, az most úgy hétmillió forint meg az apró.

Meg Stephen King Köd című alkotása, csak mondom.

 

Rovatok