Index Vakbarát Hírportál

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Három szám már meghallgatható Téglás Zoli rockprojektjéről Három szám már meghallgatható Téglás Zoli rockprojektjéről

Jó kis rockzene az Ignite énekesétől és ezúttal magyar zenésztársaitól. Turné is lesz.

1 órája

A mai állás szerint mégis magyar rockzenében kell utaznia a Sláger FM-nek A mai állás szerint mégis magyar rockzenében kell utaznia a Sláger FM-nek

A kvótákon egyelőre nem változtatott a Médiatanács, a Rock FM eredeti vállalásait kell teljesíteni.

tegnap, 23:58

Magyarország jobban teljesít - már a RTL-en is Magyarország jobban teljesít - már a RTL-en is

A kormány öt éve hirdetett utoljára az RTL-en.

tegnap, 23:09

1983-ban Stephen King írt egy könyvet (azaz akkor jelent meg, mit tudom én, mikor írta), amiben egy temetőben az a nagy kunszt, hogy nem a rendeltetésének megfelelően működik (könyörgöm, nehogy hitvita legyen belőle), mert ha beviszed a döglött macskát, akkor ez lesz belőle:

Ez nem jó.

Úgy meg pláne, hogy ha a fiadat viszed be, akit elütöttek, és te persze mindenre hajlandó lennél, hogy még egyszer mosolyogni lásd. De nem úgy, hogy utána le akarja szakítani az arcodat, helló. A regényből film lett, abból most meg egy remake, ami áprilisban jön a tévébe. Ilyen lesz:

 

Kevin Hart komikus vezette volna az idei díjátadó puccparádét, de előkerültek mindenféle homofób kommentek a múltból, és a Filmakadémia azt mondta, hesspicsába, nem kell a botrány, úgyis lesz valaki, aki elvállalja.

Hát, nincs.

Ez elég nagy égés, presztízsveszteség, blama, satöbbi, hát milyen már az, hogy a szórakoztatóipari szakmunkások között egy sincs, aki lehozná legalább egy James Franco-szinten a műsort. Az akadémia annyira betojt, hogy Harthoz is visszamentek, hogy, te, Kevin, na, csak csináld már meg, majd lekommunikáljuk valahogy, de Hart nem evett meszet és beintett nekik.

Két dolog történhet: vagy nem lesz műsorvezető, mert eleve minek, kijön két színész, felolvas, átad, díjazott felmegy a színpadra, köszönöm, jöhet a következő, vagy valami átmeneti megoldás mellett döntenek, és egyelőre ez látszik a legvalószínűbbnek, azaz több műsorvezető is lesz, hurrá. A legfrissebb pletykék szerint erre a feladatra a Bosszúállók-filmek szereplői közül Robert Downey Jr (vasember), Chris Evans (Captain America), Jeremy Renner (Sólyomszem) és Samuel L. Jackson (Nick Fury) lesznek azok, akik kvázi "megmentik" az Oscart február 24-én. A gálát az az ABC közvetíti, aminek a Marvelhez hasonlóan a Disney az anyacége, így simán elképzelhető, hogy cégcsoport-szintről jön az ukáz a sztároknak, hogy márpedig bementek, és vicceskedtek.

Egy olvasónk küldte a fenti képet, ezzel a megjegyzéssel:

Megint utamba került egy borzasztóság. Bár ez nem olyan, mint a meztelenül okádó fiatal a kocsira matricázva, azért itt is elgondolkodtam, hogy hány elmebajos van közöttünk. Nem tudom, hogy önjelölt fideszes vagy szervezett.

Rovatok