Index Vakbarát Hírportál

Varga Attila

sixx

újságíró Kult

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Az apa is fontos egy gyerek életében Az apa is fontos egy gyerek életében

A gyerekek és az apák közötti szoros kötődés kialakulása nagy hatással van a család jól-létére.

június 16. 08:01

Zoe Saldana a legexkluzívabb klub tagja lett Zoe Saldana a legexkluzívabb klub tagja lett

Még az, de egyedül van benne, és egy ideig nem is várható tagfelvétel.

június 15. 16:11

Ne netezz, mert meghalsz! Ne netezz, mert meghalsz!

Egy nyári horrorban egy hekker pokollá teszi pár kívámcsi fiatal életét. De nagyon.

június 15. 15:16

Az idén 64 éves Jackie Chan ősszel megjelenő memoárjában benne lesz minden, ami vele történt, és mindez őszintén, nem elkenve, nem szépítve. A gyerekkortól a halálközeli élményeken át a bukott családfői szerepig minden benne lesz, szóval érdemes lesz beszerezni majd. Nem ez az első könyve, de ezek szerint az első full őszinte.

 

És rendesen azt hiszik, 157-es IQ-ja van, mit Carrie Matheson nevű karakterének, akit a Homelandben alakít. Jó, hogy nem arra kérték meg, hogy hatástalanítson egy bombát, vagy fegyverezzen le egy patikát kirabló nyikhajt. 

Gáspár Győző ugye nemcsak főállású realityszereplő, hanem zenészember is, mármint énekekelt színpadon, azaz állt már színpadon mikrofonnal a kezében, és így tök jogosnak tartaná, ha ő lehetne az előzenekar Martin budapesti buliján. Írta a Blikk, hát mi más.

Alig bírom kivárni a koncertet, és mindent megteszek, hogy találkozhassak vele. Beszéltem a koncertszervezővel, azt mondta, nagy meglepetésekre számíthatunk. Korábban fellépett a Romantic Enrique Iglesias előtt, fantasztikus lenne, ha most Ricky előtt is felléphetnénk.

Valóban. A buli belülről egyébként ilyen:

 

Rovatok