Index Vakbarát Hírportál

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Jótékony designtárgyak autista fiatalok rajzaiból Jótékony designtárgyak autista fiatalok rajzaiból

Idén 22 millió forint folyt be az autista fiatalok rajzai inspirálta műtárgyakból. Az összeget lakóotthonok támogatására fordítják.

tegnap, 09:37

James Wan újabb jellegtelen tucathorrort gór a vászonra James Wan újabb jellegtelen tucathorrort gór a vászonra

Ronda nő riogat és rabolna gyermeket, mert az övével is ezt tették régen. Előzetes jött A könnyező asszony átkához.

október 19. 18:00

800 millióból újult meg a Zeneakadémia orgonája 800 millióból újult meg a Zeneakadémia orgonája

Kilenc éven át dolgoztak rajta, de megérte: az egész világ a csodájára jár majd az ismét megszólaló budapesti Voit-orgonának.

október 19. 14:57

Forog a Joker-film, amiben Joaquin Phoenix kapta a címszerepet, és amiről szinte már naponta jönnek ki új fotók, mint például ez itt fent, meg ez a kettő itt lent. Nem mintha meglepődnénk azon, hogy a rendőrökkel is meggyűlik a baja.

Mert az van, hogy Lex beköszön a CBS-ről a The CW-re költöztetett szuperhősnős sorozat, amibe Melissa Benoit alakítja Superman unokatesóját, és... hát ja, kábé ennyi a történet. Erős, repül, sose hal meg, mindezt szoknyában ÉS köpenyben, jóhogy. Luthorra egy ideig még várni kell, a színész sincs még meg hozzá, Michael Rosenbaum meg sajnos nem lehet ugye, mert ő már a Smallville-ben eljátszotta a karaktert vagy 154 epizódban. #sad

Egy nóta, pár fiatal, egy lakás és egy ötlet - ennyi kellet a reklámhoz, ami nagyjából azt üzeni, hogy ellenállhatatlanul pusztító számok vannak fent a streamingszolgáltatónál, de annyira gyilkos mind, hogy hibába tudod, hogy egy rémes baba életre kel, ha bekapcsolod a Havanát Camilla Cabellótól, akkor is lejátszod még egyszer. És az amerikai tévék szerint ez a kisfilm alkalmas arra, hogy a frászt hozza az emberre.

ÉS TÉNYLEG.

 

Rovatok