Index Vakbarát Hírportál

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

A hajmetált sem lehet örökké játszani A hajmetált sem lehet örökké játszani

A Whitesnake továbbra is remek zenészekkel, feszes bulikat játszik, csak az énekes David Coverdale hangja nem az igazi már.

tegnap, 15:13

Nyugdíjas kincsvadászok nyerték a második Hypewritert Nyugdíjas kincsvadászok nyerték a második Hypewritert

A legmeglepőbb az volt az ötletbörzén, hogy a leghagyományosabb sorozattervet jutalmazták, pedig meredekebb ötletben sem volt hiány.

tegnap, 05:27

Lelketlen kópia lett a szegény ember Notting Hillje Lelketlen kópia lett a szegény ember Notting Hillje

A Csekély esély olyan, mintha egy verset hiba nélkül, de a jelentését egyáltalán nem értve kántálnánk.

június 25. 05:07

A Men in Black első része egy kifejezetten vicces film volt. Will Smith és Tommy Lee Jones kettőse működött, szerettük. A folytatásban ismét ők szerepeltek, de a páros megfáradt kissé, Jones láthatóan nem akart már ezzel foglalkozni, egy jeleneten kívül (a posta) érdemleges dolog nem volt benne. A harmadik filmre behozták Josh Brolint és az időutazást, a forgatókönyvet odaadták a Beavis and Butt-Head egyik írójának, és lett belőle egy csodás, érzelmes katyvasz, ami egyben ennek a történetszálnak a végét jelentette.

Az új kezdet pedig itt van a nyakunkon, két marveles Bosszúállóval a főszerepben, azaz Chris Hemsworth-el és Tessa Thompsonnal, akik a változatosság kedvéért leginkább Londonban kergetik az emberjelmezes idegeneket. A hazai bemutató június 13-án lesz, azaz holnap, de a nemzetközi díszbemutató már lement New Yorkban, ahol a kép is készült a főszereplőkről.

 

Egy Twitter júzer vette észre, hogy Reeves, amikor nőkkel fotózkodik, rém udvariasan úgy tesz, mint aki átkarolja őket, de a keze 

nem érinti meg a derekukat, vállukat, semmijüket.

És szingli! 

 

Júniustól augusztusig megint láthatók fölöttünk az éjszakai világító felhők. Ezek a legnagyobb magasságban megjelenő felhők, sokkal magasabban alakulnak ki, mint az átlagos felhők. Nagyjából 75-85 kilométerre a felszíntől, a mezoszférában jönnek létre, ami egy rendkívül száraz rétege a légkörnek, ide csak ritkán jut fel nedvesség. Kékes ragyogásukat annak köszönhetik, hogy a horizont alatt tartózkodó Nap fénye megvilágítja a felhőket alkotó nagyon apró jégkristályokat, melyek a kékes színt (rövid hullámhosszú fényt) szórják szét legerősebben.

A következő hetekben nagyobb számban és fényességgel láthatunk még világító felhőket, így érdemes lesz napnyugta után és napkelte előtt 2 órával figyelni a nyugati és keleti horizontot. 

(via)

Rovatok