Index Vakbarát Hírportál

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Olyat haknizott a Limp Bizkit a Campuson, hogy leszakadt az arcunk Olyat haknizott a Limp Bizkit a Campuson, hogy leszakadt az arcunk

Rövid volt, de tömény, amit Fred Durst és zenekara a Campusra zúdított. Kockázatmentes hakni volt ez, de a legjobbak közül való.

július 21. 12:12

A zenekar, ami hálistennek beleragadt az időgépbe A zenekar, ami hálistennek beleragadt az időgépbe

A Dog Eat Dog 2019-ben is pont azt és pont úgy játssza, mint 1993-ban, ugrálós rapmetál-punk-ska-hiphop crossovert, amire irgalmatlan nagyot lehet bulizni.

július 20. 12:18

Debrecenbe kéne menni, buli van a Campuson Debrecenbe kéne menni, buli van a Campuson

Az ország legélhetőbb fesztiválja rocksátorral, Limp Bizkittel és magyar zeneipari mainstream krémjével támad mától vasárnap hajnalig.

július 18. 19:15

Bristolban vagyok éppen egy forgatási riporton, de ez most mellékes, a lényeg az, amivel a szállodai szobába belépve találkoztam:

És a hátulja:

Azaz, ebben a hotelben sajátságos módját választották a felesleges műanyagfelhasználás elleni küzdelemnek: friss tejet adnak minden vendégnek. A minibárban van egy üveg, amit szépen megfogunk, a folyosón álló géphez elvisszük, amiből jön is a friss, hideg, ingyentej.

És a szobában nincs tejpor, kávétejszín, a kávé is jobb így. Ügyes.  

Egyrészt az, hogy a harmadik évad július 4-i premierje előtt bőven van idő pótolni az eddigi 17 részt (a harmadik évad nyolcrészes lesz), másrészt meg az, ha annyira lustának tetszik lenni, hogy az egy gomb megnyomása utáni 17 órás, egy helyben abszolvált, tévé előtti tespedés is megterhelőnek tűnik, akkor itt van egy negyedórás felzárkóztató, annyit csak kibír az ember.

 

A Men in Black első része egy kifejezetten vicces film volt. Will Smith és Tommy Lee Jones kettőse működött, szerettük. A folytatásban ismét ők szerepeltek, de a páros megfáradt kissé, Jones láthatóan nem akart már ezzel foglalkozni, egy jeleneten kívül (a posta) érdemleges dolog nem volt benne. A harmadik filmre behozták Josh Brolint és az időutazást, a forgatókönyvet odaadták a Beavis and Butt-Head egyik írójának, és lett belőle egy csodás, érzelmes katyvasz, ami egyben ennek a történetszálnak a végét jelentette.

Az új kezdet pedig itt van a nyakunkon, két marveles Bosszúállóval a főszerepben, azaz Chris Hemsworth-el és Tessa Thompsonnal, akik a változatosság kedvéért leginkább Londonban kergetik az emberjelmezes idegeneket. A hazai bemutató június 13-án lesz, azaz holnap, de a nemzetközi díszbemutató már lement New Yorkban, ahol a kép is készült a főszereplőkről.

 

Rovatok