
Fájdalmas mértékben drágul a kávé
Hamarosan ezer forintot is fizethetünk egy csészényi adagért.
Hamarosan ezer forintot is fizethetünk egy csészényi adagért.
Hideg csapvízzel tölti fel a kotyogóst? Forrásban levő vizet tölt a french pressbe? Egyszerre megőröl egy hétre való kávébabot? Kinek való a kotyogós? Kinek a filteres kávé, és kinek a tejhabosítóval és mindenféle extrával ellátott automata kávégép? Készüljön fel, most alaposan összezavarjuk!
Barista segítségével mutatjuk meg, hogy hogyan készül az igazán jó otthoni kávé. A végeredmény az alapanyagon, kávéfőző eszközünkön és rajtunk is múlik.
Miért jártak kávéházba? Milyen kávékat ittak? Egyáltalán, milyen hely volt a Pilvax? És a többi kávéház? Tudta, hogy a Belvárosban már annak idején is ingatlanmutyik voltak? Elképesztő történetek, érdemes megnézni.