82 találat az Indexről, és a környékéről.
A fehérboros-gombás tészta egyetlen serpenyőben készül.
A gombás, tejszínes fogások kedvelői imádni fogják a vadász módra készített sertéscombot.
A paradicsomos, cukkinis egytál a legtökéletesebb nyárvégi ebéd.
A könnyű, mediterrán paradicsomos hal szaftjába fehérbor is kerül.
Süsd együtt a ropogós csirkecombot illatos rozmaringgal és naranccsal!
A fehérborral főtt hagymaleves úgy az igazi, ha sajtos pirítóssal tálalod.
Az almás karaj lágy, tejszínes szószban puhul, és egyszerűen abbahagyhatatlan.
Jót tesz a ropogós sült csirkecombnak, ha a pácba köménymagot is teszel, nem is keveset.
2023. november 23., 11:12
A fehérboros szaftban puhult szűzérmék nagyon hamar készen vannak, így akár egy hétköznapi vacsorára is elkészítheted őket.
2023. november 10., 08:08
A tökéletes Márton-napi libacomb titka a fűszerezés és a megfelelő sütési idő.
A jó bornak nem kell cégér, de túl hideg sem.
Nincs finomabb az omlós, puha szűzpecsenyénél: ezzel a mártással egyszerűen ellenállhatatlan.
2023. augusztus 30., 09:08
Az egészben sült fehérboros sertéskarajjal valódi munka alig van: a befűszerezett hús a sütőben sül omlósra.
2023. augusztus 16., 09:08
A gombás szaftban sült csirkecomb legfinomabb része a ropogósra pirult bőre, a lelke pedig a pác, amiben kisütés előtt pihen.
Fantasztikus lesz a csirkecomb, ha fehérboros, tejfölös szaftban sütöd.
Közösségi oldalán tárta fel a titkot a színésznő.
A tejszínes rakott gomba hús nélkül is laktató, fenséges egytálétel.
A fehérborban sült csirkecombbal kevés a munka, a végeredménytől pedig garantáltan megnyalod mind a tíz ujjad.
Rozmaringos fűszerezéssel különösen finom csirkecombokat készíthetsz.
Érdemes minél gyakrabban borral főzni, az így készült ételek ízvilága ugyanis semmihez sem hasonlítható.
A tárkonyos sertésragu sűrű, selymes, és vajpuhára párolódik hozzá a hús.
Nagyon finom lesz a sült csirkecomb, ha elkészítés előtt majoránnás pácban pihenteted.
Citromos-rozmaringos pácban érlelve egészen különlegesen finom lesz a csirkecomb.
A szalonnával rakott krumpli sok-sok tejföllel és a tetejére pirított sajttal felejthetetlen egytálétel.
Citromos pácban érlelve nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető a puha sertéskaraj.
2022. december 20., 08:56
Az ünnepi borlevessel jól fog kezdődni a karácsonyi vacsora.
2022. december 13., 08:56
Igazán finom lesz a zöldségkrémleves akkor, ha előtte olajban pirítod meg hozzá a zöldségeket.
Nagyon jól megy a ropogós sült csirkecombhoz a vele sült alma és hagyma.
2022. november 29., 09:52
Egy sietős estén nem is esik semmi jobban, mint egy nagy tányér csirkés-gombás tészta.
2022. november 15., 10:52
Az almával és naranccsal sült csirkecomb illatos és ellenállhatatlan.
2022. november 13., 08:08
A bundázott csirkemell úgy is nagyon finom, ha fehérboros masszába mártod, és ezután sütöd ki olajban.
A fehérboros szaftban, répával együtt sütött csirkecomb hamar készen van, és nagyon omlós.
A körtével sült gyömbéres csirkecomb illatos, omlós, és kalória is kevés van benne.
2022. szeptember 17., 09:08
A savanyú vetrece sertés- vagy marhahúsból készül, és hagyományosan jó tejfölösen kínálják.
2022. augusztus 31., 09:36
A kakukkfüves házi májkrém sült májból készül, és egyszerűen ellenállhatatlan.
2022. augusztus 26., 09:08
A gombás-tejszínes tésztával alig van munka, így ideális egy gyors vacsora gyanánt is.
2022. augusztus 8., 09:12
A fehérborban pácolt, almával sült kolbász szaftos, ínycsiklandó, és elkészíteni is igazán könnyű.
A 19. Decanter World Wine Awards-ra 54 országból 8 ezer 244 tételt neveztek a borászatok.
Ha te is azok közül való vagy, akik szeretik a gyümölcs és a hús párosítását, mindenképp készítsd el ezt a puha, szaftos csirkemellet sárgabarackmártással.
A sárgabarackos, mascarponés pohárkrém igazán hűsítő kanalaznivaló a nagy melegben.
Igazi nyárias fogás a darált hússal töltött paradicsom, ami lédús zöldségből a legfinomabb.
Marhahúsból is isteni finom ételek készülhetnek. A zöldséges marhatokány puha, omlós, igazi nyárias fogás.
Az omlós sült csirkecomb póréhagymával és ropogós baconnel együtt sütve fantasztikusan finom ebéd vagy vacsora lehet.
Pulykamellet is készíthetsz Wellington módra, leveles tésztába burkolva, párolt gombával ízesítve.
A grillezett csirkemellnek nagyon jót tesz a citromos pác, ami jól átjárja, így a hús belül sem lesz száraz.
A görög húsgombócok hengeres alakúak, és pikáns paradicsomszósszal leöntve készülnek.
Ha gyorsan elkészülő vacsorára vágysz, a fokhagymás-baconos tészta a legjobb választás, hiszen kiadós és nagyon finom.
Ha szereted a csípőset, ezeket a zöldfűszeres, chilis csirkecombokat neked találták ki. Sütés előtt tartsd őket pikáns páclében!
A sokféle zöldséggel együtt főtt szaftos csirkemell egészséges és laktató fogás.
Vajban sütve, friss, zöldfűszeres szósszal tálalva nagyon finom a csirkemell.
A húsvéti báránycombhoz remekül megy a rozmaring és a száraz fehérbor.
Bárki képes igazán finom húsvéti sonkát készíteni, csak néhány titkot kell ismerni hozzá.
A vajas szószban sült, ropogós csirkecomboknak senki sem tud ellenállni.
Az illatos fűszerekkel megbolondított, pirosra sült csirkecomb ellenállhatatlan ebéd vagy vacsora.
Fehérborral és házi fűszervajjal ellenállhatatlan csirkecombokat süthetsz.
A sok-sok zöldséggel együtt sült, színpompás csirkemell nemcsak finom és egészséges, hanem szemet gyönyörködtető is.
A tejszínes, parmezános szószban sült csirkemell még finomabb, ha brokkolirózsákkal ízesíted.
Ez a tejszínes gombaraguban sült csirkecomb francia módra, sok vajjal készül.
Ez a fehérboros mártásban készült tészta a hozzá tálalt ropogós baconkockáktól lesz ellenállhatatlan.
Ez a krémes és pikáns gyömbéres-tejszínes csirkemell jó választás, ha gyorsan szeretnél valami finomat varázsolni az asztalra.