Nem tréfáltak, amikor azt írták, hogy bezár a Michelin-csillagos étterem
A vendégeket ilyen látvány fogadhatja – szavazzon, melyik a legjobb!
A vendégeket ilyen látvány fogadhatja – szavazzon, melyik a legjobb!
Kiss Norbert Ádám bemutatja…
Velünk élő történelem Budapest szívében.
Hamarosan mindenki megtudja, milyen a megérkezés.
Régis Camus, a Piper–Heidsieck legendás pezsgőmestere válaszolt kérdéseinkre.
Az Index természetesen ott járt, beszámol erről.
Megnéztük a tahitótfalui halakat.
A laskagomba hazai sikertörténete után a nálunk kinemesített fajta sorra jelent meg külföldön, de nem a legális csatornákon szerezték azt be.
Az újranyitásra ugyan még várni kell, de valami elkezdődött, és mi ott voltunk a startnál.
Eredetileg tengeri célpontok megsemmisítésére szolgál, most mást talált el.
Pierre ismét nem kímél senkit, igaz, amiről kell, arról előszeretettel mesél, lelkesen.
Annak, akit a játékos, privát atmoszféra érdekel, és enne is egy jót.
Pierre elment, beült, és megint kóstolt. Ezúttal az Émile került terítékre.
Niszkács Anna ügyvezető kizárólag az Indexnek szólalt meg a témában, és mondta el érzéseit.
Niszkács Anna, az Onyx étterem tulajdonosa volt a vendégünk az Index most induló gasztropodcastjában: Pierre kóstolgat!
Nem mindennapi látvány, de ennek is eljött az ideje.
Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermének lerombolásában közreműködött a két tulajdonosnő is.
Hatalmas marhaságnak hangzik a fesztivál idei témája, és épp ettől lesz baromi izgalmas az egész. Sokkal izgalmasabb annál, mint hogy kivételesen külön-külön is meg lehet kóstolni az ország legjobb éttermeinek spéci ételeit.
Milyen érzés az ország egyetlen két Michelin-csillagos éttermében dolgozni? Mik a legnépszerűbb fogások, mitől más az Onyx, mint a többi étterem, és mit mondott Mészáros Ádám séfnek a Michelin-ellenőr, amikor visszajött, hogy felfedje magát?
A séf barátnője, Szulló Szabina is távozik. Az étterem vezetése szerint távozásuk korrekt volt.
Szulló Szabina és Palágyi Eszter jelenleg az ország két legmenőbb szakácsnője, mindketten Michelin-csillagos séfek. A konyhafőnök élete nem csak főzésből áll, mindenért ők felelnek, miközben enni sincs idejük, egész nap dolgoznak és hajnalban érnek haza. De imádják.
Gyerekként finnyás volt, sokáig nem is főzött, mégis az egyik legjobb szakács most Magyarországon, aki a világ legnehezebb szakácsversenyére készül. Az Onyx séfjével beszélgettünk a Kultrovat podcast új részében.
Az Onyx lett az év étterme, és Széll Tamás kapta az Év Szakácsteljesítménye díjat is.
Mende Ádám Ózdról indult, még csak 24 éves, de már 2 Michelin-csillagos étteremben is dolgozott.