Így kellene készíteni, így igazi a tökfőzelék
Csillagos megoldás a Stand25-ben.
Csillagos megoldás a Stand25-ben.
Videóinterjú a magyar csapattal az eredményhirdetés után a Bocuse d'Or Europe 2022 európai döntőn.
Harmath Csaba – a versenybizottság egyik vezetője – elmondja, miért fontos ez a felmérés.
Budapest felett az ég változatlan: hét csillag van, csak épp' más leosztásban.
Nézze meg hazánk legmenőbb séfjeit rögtön a díjátadó után!
A Hold utcai piac helyett Budán nyílt újra Széll Tamás és Szulló Szabina bisztrója, a Michelin-csillagos Stand kistestvére, a Stand25, olyan halászlével és palacsintával, amilyet még soha nem ettünk.
Széll Tamás és Szulló Szabina új éttermére, a Standra megérte várni. Hagyományos magyar ételeket gondoltak újra a töltött káposztától a somlói galuskáig.
Szulló Szabinával két év után újra fine dining helyet nyitnak.
Megmutatjuk a világnak, mi az igazán menő.