Index Vakbarát Hírportál

Ön is készül a Black Friday-re? Segítünk!

2017. november 22., szerda 07:27

Idén november 24-én indul a boltokban a karácsonyi szezon, az immár Magyarországon is hagyományosnak mondható Black Friday akciós nappal. Azt már mindenki megtanulhatta, hogy ilyenkor (sem) érdemes vakrepülés jelleggel vásárolni, hisz akinek határozott elképzelése van arról, hogy mit szeretne megvenni, nagyobb eséllyel csípi el a legjobb ajánlatokat. Tokár Tomi videósunk ennek ellenére bátor volt, és kipróbálta, hogy megy neki szó szerint vakon, teljes sötétségben a bevásárlás. Olvasóink pedig tesztben mérhetik fel, hogy milyen könnyen ismerik fel az ilyenkor népszerű termékeket!

Tomi a MediaMarkt meghívására vett részt egy játékon, melynek az volt a lényege, hogy tökéletes sötétségben, a termékek dobozai alapján kellett minél nagyobb értékben ajándékokat gyűjtenie. Mindezt egy verseny keretében, időre, így a stresszfaktor és egy másik játékos nehezítette a dolgát. Igazán büszkék lehetünk rá, két okból is: nagyon jól teljesített (ebben barátnője gyorsbevásárlós módszereinek ellesése sokat segíthetett!), ráadásul ezzel hozzájárult, hogy a rászorulók karácsonya is jó legyen. Hiszen a legügyesebb sötétben vásárlók által megszerzett termékek kedvezményének értéke jótékonysági akció keretében a Magyar Vöröskereszthez került.

Ön is tesztelné, hogy mennyire felkészült háztartási eszközök akár nehezített körülmények közötti felismerésében? Próbálja ki!

A játék lezárult.

Brand & Content Brand & Content
A cikket a Brand & Content készítette a MediaMarkt megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.

Rovatok