Index Vakbarát Hírportál

Hogyan vásárol egy séf?

2018. június 13., szerda 07:10

A séfek általában maguk szerzik be az alapanyagokat, hiszen ez garantálja, hogy mindig a számukra megfelelő minőség kerüljön a konyhára. Mára ez sokat veszített a romantikájából, a legtöbben nem személyesen, hanem online szerzik be azt, amire szükségük van, és nem a piacon indul hajnalban a napjuk. Vannak azért még olyanok, akiknek fontos, hogy közvetlenül az árusoktól vásároljanak. Ilyen Németh Ádám, a Konyhafőnök korábbi győztese, akit elkísértünk a Nagycsarnokba árubeszerzésre.

Németh Ádám szerint mindenkinek érdemes piacra járnia, ő a jó minőség, az ismerős árusok miatt és azért jár a Nagycsarnokba, mert itt mindent megkap. Elsősorban a magyar, szezonális termékeket keresi, köztük a különlegességeket, mert hisz abban, hogy ezekből készíthető a legfinomabb étel. Mindenkit arra biztat, hogy vásároljon hazai termelőtől friss árut.

A bevásárlás főszereplői:

  

Németh Ádám receptje

Zsályás borjúszűz, kéksajtos fehérrépa püré, roppanós brokkoli

Brand & Content Brand & Content
A cikket a Brand & Content készítette a Ford megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.

Rovatok