Index Vakbarát Hírportál

Intézkedő rendőrt fejelt le egy férfi

2012. augusztus 21., kedd 14:41

Hivatalos személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt állítottak elő egy férfit a   IV. kerületi Rendőrkapitányságon. A 44 éves  férfi lefejelte az intézkedő járőrt, írja a police.hu.

A rendőrség közleménye szerint a járőrök csendháborítás miatt érkeztek a IV. kerületi Bárdos utcában lévő kocsmához augusztus 19-én, 22 óra körül. A kocsma engedélyeinek ellenőrzésénél kiderült, a megengedettnél tovább tartottak nyitva. A tulajdonosnő elmondta, hogy a rendkívüli nyitva tartás oka egy labdarúgócsapat győzelme, és a rendőri felszólításnak eleget téve hazaküldte a vendégeket.

A tulajdonos már záráshoz készülődött, mikor a sörözőbe visszament egy férfi, és azt kiabálta, hogy ő nem megy el a kocsmából. A járőrök figyelmeztették, hogy kiabálásával csendháborítás szabálysértést valósít meg, zavarja az itt élők nyugalmát, és ha továbbfolytatja, előállítják. A férfi a figyelmeztetés ellenére tovább üvöltözött. Az egyik rendőr ismét felszólította cselekménye abbahagyására, mire a férfi megpróbálta megütni. A rendőr elő akarta állítani a férfit, de lefejelte az intézkedő járőrt.

Ekkor a rendőr a társával együtt, testi kényszert alkalmazva elfogta, majd megbilincselte a 44 éves férfit és előállította a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányságra. A rendőr könnyű sérülést szenvedett, zárul a rendőrség közleménye.

Rovatok