Index Vakbarát Hírportál

Nem hagyja nyugodni a szellem a tiszaburaiakat

2013. szeptember 11., szerda 07:48

Hetek óta szellemek járják az egyik tiszaburai házat – számolt be a paradrámáról a Szoljon.hu megyei lap. Az ügyben akkor a rendőrség is megszólalt, a Zsaru magazin jelenlegi számában pedig további részleteket közölnek a rejtélyes szellemről, akinek a fő ismertetőjele, hogy rendet rak.

A hetilapnak most a helybéli K. Anita arról beszélt, hogy a szellem az egyik családban éjjel átrendezte a szekrényben a ruhákat, és elmozdította a bútorokat. De olyan eset is előfordult, hogy a család helyett főzött. „Én azóta sem alszom, mert hiába is zárnám az ajtót a szellem előtt nincs akadály, mindig a kezem ügyében van egy biblia, hogy ha ártani akarna nekem, azzal elhessegessem” – árulta el K. Anita.

A 16 éves M. Ilona pedig arról mesélt, hogy amikor a rendőrök kimentek egy szellem járta házhoz, akkor „leesett egy üveg víz az asztalról egy szobában, ahol nem volt senki”, egy járókeret pedig elindult magától.

De ez még mind semmi! Ferge Levente őrnagy, a Tiszafüredi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője a lap szerint utánajárt Tiszabura történetének, és kiderítette, hogy már az ötvenes években érkezett bejelentés szellemekről a faluban.

Rovatok