Index Vakbarát Hírportál

Barcsnak is van már saját szatírja

2013. október 7., hétfő 19:51

„Gyere megmutatom neked, mi a jó!” felhívással próbálja magához hívni a fiatal lányokat egy negyven év körüli férfi a Somogy megyei Barcson – írja a KaposPont, akiknek az esetről tudó egyik diáklányt is sikerült megszólaltatnia.

A féfinak állítólag már több hasonló esete volt, az újságot az egyik áldozatának szülei értesítették, beszámolójuk szerint a szatír a csuklójánál fogva akarta elvonszolni a lányukat. A helyi polgárőrség is tud róla, hogy a férfi mutogatja magát, de hivatalos értesítés nem érkezett hozzájuk. A rendőrség szerint az ügyben eddig nem indult nyomozás.

A barcsi férfi lehet az újabb eleme annak a szatírdömpingnek, amely a Margitszigeten ólálkodó két férfi elfogása óta tart. A margitszigeti szatír(ok)ról szeptember 4-én az Index számolt be elsőként egy olvasó levele nyomán. Egy szemtanú állítja, hogy kétszer is felhívta a rendőrséget, de csak annyit mondtak neki, hogy majd küldenek egy járőrt. Cikkünk megjelenése után rengeteg levelet kaptunk. A két magamutogató férfit végül szeptember 15-én fogták el a rendőrök.

Azóta Komáromban is felbukkant egy szatír, aki egy padon maszturbált, ezért szeméremsértés miatt előállították, és el is ítélte a bíróság. Arról, hogy mi motiválja a magamutogatókat, és milyen reakciót várnak tetteikre, ebben a cikkünkben olvashat (infografikánkon azt is megmutatjuk, hol van a legtöbb szatír az országban).

Rovatok