Index Vakbarát Hírportál

Ilyen közleményt még soha nem adott ki a Magyarok Világszövetsége

2014. május 18., vasárnap 08:57 | aznap frissítve

A Magyarok Világszövetsége a következő közleményt adta ki szombat este. Kár lenne, ha egyetlen szó is elveszne ebből a gyöngyszemből, ezért változtatás nélkül közöljük.

Kolbász Pina (Conchita = pina, Wurst = kolbász) nevet választott magának az az ausztriai lény, akit 2014-ben az Euróvíziós dalverseny győztesének hirdettek.

Vasárnap, május 18-án hivatalában fogadást ad részére Ausztria államelnöke, Werner Faymann, majd ezt követően, az elnöki hivatal előtti téren óriási, élőben közvetített koncerten dicsőítik… !?

A lény sűrű-, fekete-szakállú énekesnő

1. Az aki magának ilyen azonosságot választ, az agyament.

2. Ha ilyen külsővel nyilvános dalversenyre jelentkezik, akkor provokál.

3. Akik egy ilyen lényt az európai nyilvánosság elé küldenek, azok elvetemültek.

4. Akik odaengedik, azok merényletet követnek el.

5. Egy ilyen lényt egy európai megmérettetés győzteseként tálalni, az vélemény-terrorizmus.

6. Ha egy állam egy ilyen lényt dicsőít, az állami szintű, obszcén vélemény-terrorizmus.

Mivel Világszövetségről van szó, és a baráti Ausztriának szól, a közleményt németül is kiadták, amiben a Wurstot ugye nem kellett lefordítani. Érettségizőknek, nyelvtanulóknak ebből is idézünk egy mondatot.

Bundeskanzler Österreichs, Werner Faymann  gibt am Sonntag (18. Mai) im Bundeskanzleramt einen Empfang für die österreichische Siegerin des Eurovision Song Contest 2014, Conchita Wurst (Conchita = die Fotze)… !?

A dolog előzménye, hogy Seszták Ágnes a hétvégi Magyar Nemzetben fejtette meg a jelenséget, és a nagy osztrákozásban ő hipp-hopp eljutott Adolf Hitlerig. 

Ausztria népe nagyszerű hősként ünnepeli legújabb idolját, a se férfi, se nőt. Ha nem hallottunk volna az utóbbi években néhány sértő és hazug osztrák megjegyzést az antiszemita magyarokról, akkor most nem kellene idecsatolni némi magyarázatot. (...)Csak hát 1938. március 12-én Hitler virágesőben, a tömegek mámoros éljenzései közepette vonul be Bécsbe!…Conchita Kolbászka úgy jött Ausztriának, mint egy falat kenyér. Ki gondolhat csúnyákat egy olyan Ausztriáról, ahol a toleranciamérő a maximumon jár?

Rovatok