Index Vakbarát Hírportál

Komoly dugó lehet az M0-son

2014. május 28., szerda 10:56

Három gyorsforgalmi úton is lassabb haladásra kell készülni a napokban.

A legnagyobb dugó az M0-son lehet, mert az M1-es felé vezető oldalon, a 13,8-as kilométernél, Nagytéténynél javítják a burkolatot szerdán. A három sávból elvettek kettőt, csak a legbelsőn lehet haladni, és 60 km/órára csökkentették a tempót.

Az M1-est is rendbe teszik a 40-41-es kilométer között a Budapest felé vezető oldalon. Itt a haladó- és a kapaszkodósávot zárják le este hétig, nyolcvannal lehet menni. Az autósoknak javasolják, hogy az 59-es kilométernél hajtsanak le az 1-es főútra, és a 39-es kilométernél, a bicskei csomópontban térjenek vissza az autópályára.

Csütörtökön lezárják a Gyál–Alsónémedi összekötő útról az M5-ös autópályára, Szeged felé vezető felhajtó ágat, emiatt a forgalom a Vecsés-Alsónémedi összekötő út – 5-ös főút útvonalon keresztül tudja elérni az M0-s új szakaszát, ahonnan már fel lehet hajtani az M5-ös autópályára minden irányban.

Pénteken az M5-ös Budapest felé vezető oldalán, a 15-ös kilométernél javítják a lassítósáv burkolatát. A bevásárlóközpontok felé le lehet majd hajtani.

Rovatok