Index Vakbarát Hírportál

Idén is lehet nyitottnak lenni a Pride-on

2014. június 27., péntek 15:04

Idén is közös Nyitottak vagyunk kamionnal érkezik a Budapest Pride-ra számos cég és szervezet, köztük a közösségi kezdeményezés elindítói, a Prezi, az espell és a Google is.

A szervezők a Nyitottak vagyunk kamionnál várják az elsőprájdozókat, a Pride-on már hagyományosan részt vevő cégeket, szervezeteket, közösségeket, valamint minden támogatót. A tavalyi tömeg és fesztiválhangulat alapján is azt remélik, hogy idén még többen ünneplik együtt a sokszínűséget a Budapest Pride-on. Sok elsőprájdozóra is számítanak, olyanokra, akik korábban még nem vettek részt a felvonuláson. Az eddig közel 700 céget, szervezetet és közösséget számláló Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez a nyitottakvagyunk.hu honlapon lehet csatlakozni. Azokat várják, akik alapértéküknek tekintik, hogy másokat csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg, tekintet nélkül bármi másra.

A kezdeményezéshez csatlakoztak világhírnévre szert tett magyar start up-ok, nemzetközi nagyvállalatok, magyar sajtóorgánumok és bloggerek, fesztiválok, felsőoktatási intézmények, sok és sokféle kisebb és nagyobb vállalkozás, egyesületek, alapítványok, köztük emberi jogi szervezetek, a roma kultúra megismertetéséért dolgozó szervezet, a mozgás örömét a fogyatékos emberekkel megosztó vagy éppen a hajléktalanokat segítő alapítvány, és még sok, sokféle ügyért dolgozó szervezet, alapítvány és közösség. 

Rovatok