Index Vakbarát Hírportál

Megtalálták a lakótelepen a szombathelyi kórházból eltűnt csecsemőt

2014. július 10., csütörtök 00:08

Emberkereskedelem miatt nyomoz a rendőrség a szombathelyi Markusovszky Kórházból eltűnt, majd megtalált újszülött csecsemő ügyében.

A szombathelyi Markusovszky Kórház szülészeti osztályáról érkezett a bejelentés július 9-én délután, hogy eltűnt egy újszülött csecsemő. A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül megtalálták az újszülöttet, és az Országos Mentőszolgálat közreműködésével sértetlenül visszaszállították a kórházba.

A Nyugat.hu azt írta, szemtanúk elmondása szerint rendőrök rohanták le a szombathelyi Váci Mihály utca egyik társasházát, egy újszülött-osztályról eltűnt csecsemőt keresve. Egy lakótelepi ház az első emeleti lakásában épségben megtalálták a babát.

A lap úgy értesült, a rendőrök elvitték a lakásban lakó, saját elmondása alapján terhes nőt és négy fiát és a család kutyáját is. Úgy tudják, a 15-18 év közötti fiúkat megbilincselték, egyikőjük hevesen ellenállt.

Az ügy részleteiről csütörtökön 11 órakor a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói sajtótájékoztató keretében számolnak be.

Rovatok