Index Vakbarát Hírportál

Csőbombával fenyegetőztek egy gödi lakodalmon

2014. augusztus 31., vasárnap 13:26

Egy olvasónk szerint szombat éjjel Gödön egy férfi zavart meg egy lagzit, csőbombával, puskával és pisztollyal kopogtatott be a házba. A környéket kitelepítették, de a lakók már hajnal 5 óra fele visszaköltözhettek a lakásba.

Olvasónk írja, hogy az elkövető egy hírhedt gödi férfi, akit leszereltek az idegenlégióból, állítólag már lövöldözött a gödi vasútállomáson is, de ezt az információt még nem sikerült megerősíteni.

A rendőrség hivatalos közleménye szerint robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat V. Mihály 38 éves gödi lakos ellen.

A rendőrség a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint úgy tudja, hogy a férfi 2014. augusztus 30-án 22 óra körüli időben átment a szomszédjában lakó és ott szórakozó csoporthoz. Elmondása szerint zavarta a 9 fős társaság hangoskodása, ezért egy fegyverrel vagy annak utánzatával és több henger alakú tárggyal fenyegetőzni kezdett. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt.

A férfit a helyszínre érkező járőrök elfogták, majd előállítást követően - őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. A további eljárást V. Mihály ellen a nyomozóhatóság szakértő bevonásával folytatja.

Rovatok