Index Vakbarát Hírportál

Soroksári gyilkosság: ötmilliós nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség

2014. szeptember 14., vasárnap 15:29

Ötmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség a tavaly szeptember végén soroksáron megölt nő ügyében, írja a police.hu. A kocogni induló, 36 éves asszonyt 2013. szeptember 25-én este ölték meg a házuktól nem messze. A holttestét férje találta meg a rendőrökkel együtt.

A soroksári önkormányzat szeptember elején jelentette be, hogy egymillió forintot adna a nyomravezetőnek, a részletekről még egyeztetett a rendőrséggel. A most felajánlott ötmilliós nyomravezetői díj annak fizethető ki, aki az elkövetőről olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével azonosítható, „bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti."

A rendőrség most több, eddig még ki nem hallgatott ember jelentkezését is várja:

A rendőrség ismeretlen tettesek ellen nyomoz. A Blikk szerint a megölt nő holttestén két férfitól származó DNS-mintát találtak a szakértők. Kedd este állítólag ismét megszállták a környéket a rendőrök. A Velvet úgy tudta, hogy egy napokban elfogott 22 éves férfi DNS-ét is vizsgálták, van-e köze a soroksári gyilkossághoz.

Rovatok