Index Vakbarát Hírportál

Rejtélyes cserbenhagyót keresnek a 4-es főúton történt halálos baleset után

2014. december 30., kedd 15:46

Nem sokkal azután, hogy Röszkénél többen is cserben hagytak egy vérző fejű férfit, aki autójával fejre állt, segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a rendőrség. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea az MTI-nek felidézte, hogy a 4-es főúton, Cegléd és Ceglédbercel között halálos baleset történt hétfő délelőtt, amelyben két férfi életét vesztette, egy gyereket pedig súlyos állapotban, mentőhelikopterrel vittek kórházba.

A balesetben érintett autók egyikében az egyedül utazó sofőrnek nem lett baja, a másik kocsiban szintén egyedül ülő sofőr elhunyt, és a harmadik autó vezetője is meghalt, akivel egy 10 év körüli kisfiú is utazott, ő a roncsok közé szorult, és a tűzoltók csak speciális eszközzel tudták kimenetkíteni. A mentők ezután súlyos sérülésekkel vitték a budapesti ügyeletes kórházba.

A ceglédi rendőrség most segítségnyújtás elmulasztásának alapos gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. Az MTI úgy tudja, hogy a karambolban érintett autók közül kettő szinte a felismerhetetlenségig roncsolódott, míg a harmadik, nagy értékű kocsi, illetve sofőrje csak kismértékben sérült, de ez a jármű sem hajtott el idő előtt a helyszínről. A rendőrség azt nem közölte, hogy milyen cserbenhagyót keres, csak azt: azok jelentkezését várja, akik esetleg érdemi információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban.

Rovatok