Index Vakbarát Hírportál

Budapestre utazott, majd eltűnt egy 16 éves fiú

2015. január 13., kedd 07:51

A rendőrség körözési eljárást folytat György Attila eltűnése miatt. A 16 éves leányvári fiú 2015. január 9-én busszal Budapestre utazott a barátjával, azóta haza nem ment, életjelet nem adott magáról.

A rendőrségi leírás szerint György Attila körülbelül 180 centiméter magas, 70 kilogramm. Vékony testalkatú, haja színe világosbarna, mely rövidre nyírt. Eltűnésekor több váltás ruházatot vitt magával egy fekete színű Adidas feliratú hátizsákban. Jelenlegi ruházata nem ismert, de feltehetően egy fekete színű kapucnis, orkánszerű kabátot hord, melynek felkarját egy színes szalag díszíti. Lábán magas szárú, fekete színű, Adidas márkájú bőrcipőt visel.

György Attila nem először hagyta el otthonát engedély nélkül, korábban legtöbbször budapesti bevásárlóközpontokban, vagy azok környékén járt.

A fiú megtalálásában a Dorogi rendőrség a lakosság segítségét kéri. Aki az eltűnt fiú tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 34/517-777-es telefonszámot, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111 számon, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

Rovatok