Index Vakbarát Hírportál

Továbbra is keresik az eltűnt pesterzsébeti édesapát

2015. január 13., kedd 10:11

Január ötödikén tettünk közzé egy hírt egy pesterzsébeti férfi eltűnéséről: „édesapámról tegnap délután óta semmit nem tudunk. A telefonját, bár kicseng, nem veszi fel. A nagy hideg miatt is nagyon fontos lenne, hogy miharabb megtaláljuk. Ha lehet, kérem segítsenek!" - írta felhívásában Skaper Brigitta, az eltűnt férfi lánya. Most újra levelet kaptunk tőle:

„Új híreket kaptunk édesapám lehetséges hollététől, ugyanis az elmúlt napokban többen látták Csepelen, főleg a Karácsony Sándor utcában, de előfordult még a HÉV végállomás környékén, illetve a víztorony mögötti Coopnál is. Az elmondások alapján zavartan viselkedik (lehetséges, hogy kisebb agyvérzést kapott), és nem tudja ki ő, merre lakik. Nagyon valószínű, hogy sokszor a BKK járművein utazik, 159-esen szinte biztosan utazott, és a busz csepeli végállomása környékén - Szent László lakótelep, Csikós sétány - is látták. Mivel több mint egy hete tűnt el, hajléktalannak tűnhet és ezért, valamint zavartsága miatt nagyon nehéz megtalálni"

− írja az eltűnt férfi lánya és kéri, ha ezeken a helyeken, járatokon látják eltűnt édesapját jelentkezzenek a 20/297-3409–es telefonszámon. Január 4-én, amikor eltűnt Pesterzsébetről a Pacsirta lakótelepről, fekete sapkát, barnás-bézs kabátot, sötét nadrágot, és fekete bakancsot viselt.

Rovatok