Index Vakbarát Hírportál

A meztelen fogoly fogvatartói is meztelenek voltak

2015. február 5., csütörtök 15:37

Szerdán arról számoltunk be, hogy három napig meztelenül tartottak fogva egy cégvezetőt egy budapesti szálláson, akitől 17 millió forintot követeltek. A készenléti rendőrök éppen idegenrendészeti akciót végeztek a szállodában január 12-én, amikor az egyik szobában három férfit találtak, akik egy meztelen férfit őriztek.

Van, ami annyira esztelen

A Blikk az elfogásról csütörtökön közzétett videóban kiszúrta, hogy a fogoly fogvatartói is meztelenül tartózkodtak a lakásban. Ezen a videón látszik, hogy egy törölközőt csavart maga köré egyikük, a másikuk pedig fürdőköpenyt kapott magára. 

Emberrablók elfogása Budapesten

A 44 éves sátoraljaújhelyi férfi elmondta, hogy a három ember erőszakkal hurcolta el őt Vásárosnaményból, egy rendezvény lebonyolításának ürügyével egy áruház parkolójába csalták, majd egy számára ismeretlen férfi térden rúgta, bekényszerítette egy VW Jettába, elvették a mobilját, majd a budapesti szállodába vitték, ahol átadták őrzőinek.

A rendőrök nyolc gyanúsítottat fogtak el az ügyben, köztük három biztonsági őrt, és azt a 42 éves B. Róbertet, aki az emberrablás megbízójaként azonosítottak. A férfi a rendőrség információi szerint elszámolási vitában állt a sértettel, és 17 millió forintot akart kicsikarni a fogvatartottól. Az őrizetbe vett nyolc embert emberrablással és személyi szabadság megsértésével gyanúsítják.

Rovatok