Index Vakbarát Hírportál

Befoltozhatják a debreceni szexlyukakat

2015. március 23., hétfő 18:20

A Debreceni Egyetem lezáratta a szexlyukakat rejtő mellékhelyiségeket, írja a helyi 4024 hírportál. Az oldal múlt szerdán közölt cikket az egyetem főépületében rejlő "glory hole"-okról, amelyben egy olvasói információ kapcsán kezdtek nyomozásba az interneten.

De mi az a glory hole?

A glory hole főleg a homo- és biszexuális körökben terjedt el, de éppúgy használhatják heteroszexuálisok is. A "deperszonalizált" együttlét során az egymást sokszor nem is ismerő feleket csak egy fal választja el, így nem látják a másikat, csupán egy lyukon keresztül érintkeznek egymással. További érdekesség, hogy a legelső glory hole-t Benjamin Franklinnek, a híres amerikai feltalálónak tulajdonítják, aki sokkal izgalmasabb figura volt annál, mint ahogy a tankönyvek megemlékeznek róla.

Egy olvasónk azzal keresett meg minket, hogy kifigyelte, bizonyos időközönként felbukkannak alakok az egyetem főépületének mosdói körül. Ennek hatására elkezdtünk keresgélni az interneten, és elég hamar rá is akadtunk egy Hotbull.hu nevű portál fórumára. Az oldal meleg fórumként és chat-oldalként üzemel, ahol randikat, légyottokat lehet leszervezni

– írta a 4024, amely több képet is közölt a lyukakról.

A fórum bejegyzései között olyanokat is találni, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy a debreceni egyetem főépületének mosdója szexuális találkahelyként is üzemel.

A 4024 szerkesztőségébe hétfőn újabb képek érkeztek, amelyek alapján az egyetem a főépületben lezáratta a második, illetve a harmadik emeleti férfimosdókat.

Persze nem biztos, hogy a lezárások összefüggésben vannak a mi cikkünkkel, az is elképzelhető, hogy teljesen véletlenül pont azokat a mosdókat kell renoválni, amelyekről mi írtunk.

- olvasható a portálon.

Rovatok