Index Vakbarát Hírportál

Találkozott már a négyeshatos agresszív ordibálójával?

2015. március 31., kedd 18:07

Olvasónk és kollégánk is találkozott már a 4-6-os villamos/villamospótló agresszív utasával. A 25 év körüli férfit olvasónk, Juli már kétszer is látta, elmesélte nekünk, mi történt:

A férfi kiszemeli az egyedül vagy párban utazó lányokat, főként este. Odamegy azzal a szöveggel, hogy „ismerjük egymást?”. Juli is megkapta a kérdést, amikor egy barátnőjével utazott, és jelezte a férfinak, hogy nem ismeri. Erre a srác kiabálni kezdett vele: „akkor miért bámulsz? Miért nézel, te mocskos k***va, inkább a tükörbe nézz, olyan ronda vagy! (...) Miért bámulsz, kihívom rád a rendőrséget!”. Juli nem nézett rá, viszont bármikor le akart volna szállni, a férfi is odaállt az ajtóhoz, ezért elment a végállomásig barátnőjével együtt. Végül az ordibáló is leszállt velük, és percekig követte őket azt üvöltve, hogy ne bámuljatok ti mocskos k**vák, rohadjatok meg, szétütlek titeket! Juliék végül egy csoport fiatalt kértek meg, hogy kísérjék el őket a buszhoz, mert követik őket.

Újságírónk az Oktogonon találkozott a férfival, aki ugyanígy ordibált egy, számára valószínűleg vadidegen lánnyal.

A kérdéseinket – például hogy tettek-e feljelentést a férfi ellen, és mit tanácsolnak, ilyen helyzetben mi a legjobb megoldás egy magányos lánynak – elküldtük a rendőrségnek, ha érkezik tőlük válasz, arról beszámolunk.

Ön is látta már az ordibálót? Írja meg nekünk!

Rovatok