Index Vakbarát Hírportál

Közleményben semmisítette meg az ellenplakátolókat a Békemenet

2015. június 15., hétfő 20:41

A Fidesz kiszervezett tagozata, a Békemenetért is felelő Civil Összefogás Fóruma hétfőn szükségét érezte annak, hogy jól odavágjon a közadakozásból ellenplakátokat állító Vastagbőr blognak meg a Kétfarkú Kutya Pártnak.

Hiba lenne a közleményből bármit elvenni vagy hozzáadni, inkább szó szerint, teljes terjedelmében idemásolom, jó szórakozást!

A vastagbőr és a két farok felmutatásának hatására az illegális bevándorlás mellé állók történelmi felelőssége nem lesz megkerülhető.

A baloldali ellenzéki pártok – ha így folytatják tovább – súlyos, visszafordíthatatlan kárt okoznak Magyarországnak. Nem véletlen, hanem tudatos, hogy a no-name pártocskák mögé bújva hergelik híveiket.

Elfelejtik, hogy a nép nem felejt. Álnok módon hárítják a felelősséget másokra. Nyakunkba húzzák a tömegekből kiszűrhetetlen terroristákat, a zöldhatáron átkelők által behurcolható afrikai betegségeket, elveszik a közlekedő emberek napi biztonságérzetét, és felkínálják az idegen gazdasági bevándorlóknak a véges számú munkalehetőségeket.

Állj és ne tovább!

A magyar polgárok tudják, hogy kik állnak az olcsó népszerűségüknek örvendező, papírbástyaként előretolt szervezetek mögött.

Mindazok, akik a menekültáradattal összefüggő súlyos és egyre növekvő veszélyekből is csak rövidtávú belpolitikai hasznokat akarnak húzni, s egyetlen szempontjuk, hogy a magyar társadalom védelmében fellépő kormánnyal szembemenjenek, nem mások, mint felelőtlen politikai kalandorok.

Ébresztő átvert honfitársaink! Itt már régen nincs szó szolidaritásról, a zenekari árokban a bukott ellenzék hatalomra vágyó csapata húzza a kesergőt!

Röviden: lementek kutyába, a kutyafáját!

CÖF-CÖKA Vezetősége

Rovatok