Index Vakbarát Hírportál

Fegyvert szorítottak egy 13 éves gyerek fejéhez

2015. október 8., csütörtök 12:06

A rendőrség ismeretlen tettesek azonosításához kéri a lakosság segítségét abban az ügyben, ami október elsején este fél 10-kor történt Dunakeszin. Egy négyfős társaság berontott egy családi házba, ahol

Rendőrség! Házkutatás!

felkiáltással a családot készpénz és kábítószer átadására szólították fel. Mivel a sértettek nem tettek eleget a felszólításnak, a tettesek egyike fegyvert vagy annak utánzatát szorított egy 13 éves gyerek fejéhez, miközben társai átkutatták a lakást. A lakásból végül két pár arany fülbevalóval és készpénzzel távoztak.

A négy tettes közül csak egy nem viselt csuklyát. A kb. 170 centi magas, vékony testalkatú és borostás férfinek szőkés barna rövid haja van. A rabláskor Police feliratú baseball sapkát, kesztyűt és sötét nadrágot viselt, nyakában rendőrségi jelvény volt.

Csuklyát viselő társai 170 centinél magasabbak és 30 év körüliek voltak. Mindhárman fekete bomber dzsekit, fekete nadrágot és kesztyűt viseltek. A ruha hátoldalán zöld Police felirat volt.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit, vagy a bűncselekményről érdemi információval rendelkezik, hívja a 112-es számot.

Rovatok