Index Vakbarát Hírportál

Kocsis Mátét felesége védi a homoszexuális vádtól

2015. október 29., csütörtök 15:56

Pénteken indul jóhírnév megsértése miatt Kocsis Máté VIII. kerületi fideszes polgármester Ungár Klára, egykori fideszes politikus elleni pere a Fővárosi Törvényszéken. A Fideszből 1993-ben távozott liberális politikus még a tavasszal tényként állította egy Facebook-posztjában, hogy szerinte Kocsis (és Szájer József fideszes EP-képviselő) rejtőzködő meleg. Kocsis Máté beperelte Ungárt.

Az induló bírósági összecsapásra mindkét fél előre betárazott. Ungár Klárával a Magyar Narancs legfrissebb lapszámában jelent meg nagyinterjú, amelyben azt mondja, újra kiállna mondandójával a nyilvánosság elé, ha kell. Ungár akkor rukkolt ki a rejtőzködőkről szóló állításaival, amikor Orbán Viktor kormányfő szerinte homofób kijelentést tett.

Egy nappal az eljárás kezdete előtt Kocsis Máté felesége, Márkus Szilvia szintén egy Facebook-poszttal szállt be a vitába, és keményen lehazugozta Ungárt.

"Sajnálom, hogy ezt a napot is megértük, de most lett elég! Úgy éreztem le kell írnom, amit gondolok.

Nyílt levél Ungár Klárának

Ungár Klára!

Kocsisné Márkus Szilvia vagyok. Kocsis Máté felesége, közös gyermekünk, az egy éves Kocsis Kristóf édesanyja. Nem vagyok közszereplő, nem álltam soha a nyilvánosság elé, most mégis oda fordulok. Azért teszem, mert megelégeltem azt az aljasságot, amit maga a férjemmel, és ezáltal a családommal hónapok óta csinál.

Mi magát nem ismerjük, soha nem is találkoztunk. Azon túl, hogy maga egy bukott politikus, nem sokat tudunk magáról, de igazából nem is érdekelt soha az ön személye. Az sem érdekel, hogy maga homoszexuálisnak vallja magát. Az azonban igen, hogy a férjemről ugyanezt tényként állítja úgy, hogy soha nem is ismerte és ha jól látom folytatja ennek a hazugságnak a híresztelését.

Csak hogy egyértelmű legyek: maga egy közönséges gyűlölködő, hazudozó. Ismerem a férjem életét, sohasem volt homoszexuális. Önnek nincs joga egy vadidegen családapáról és családról hazudoznia és nincs joga a családunk megítélését minket nem ismerő emberek körében hazugságokkal megváltoztatnia! Nincs joga azt állítania, hogy mi hazugságban élünk! Az is szomorú és önmagát minősíti vele, hogy maga eszközként használja a családunk sértegetését arra, hogy bekerüljön a médiába és ez aljas dolog.

Tartsa magát távol a családomtól! Ne vegye a szájára, ne fantáziáljon rólunk, ne hazudozzon a férjemről, és ne tegye saját frusztrációi áldozatává az életünket. Végezetül pedig: szégyellje magát és tűnjön el az életünkből az aljasságával és a hazugságával együtt.

Kocsisné Márkus Szilvia"

Rovatok