Index Vakbarát Hírportál

Biztosítási csalás miatt is kihallgatták Lajcsit

2015. december 9., szerda 08:54

A Blikk úgy tudja, hogy egy nagy értékű biztosítási csalás miatt nyomoz a BRFK, és az ügyben már meghallgatták az előzetes letartóztatásban lévő Galambos Lajost.

A lap információja szerint az egyik biztosítótársaság tett feljelentést az ügyben, miután Lagzi Lajcsi százmilliós kártérítést akart behajtani a cégen. A kárigény benyújtásakor azt állította, hogy négy éve leégett a boldogasszonypusztai birtokán egy magtár. A biztosító szakértői szerint viszont szándékos gyújtogatás történt. A rendőrség megerősítette a lap értesüléseit, eszerint a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya nyomozást indított csalás bűntettének elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

Galambos Lajos ügyvédje a lapnak azt mondta, hogy szó sincs csalásról, mivel a biztosító nem fizette ki a kárigényt. Mint Fröhlich Krisztián elmondta, védence nem követett el semmit, ezért ő is feljelentette a biztosító társaságot.

A mulatós zenészt vesztegetéssel, valamint víz-, gáz- és áramlopással gyanúsítják. De lapértesülések szerint ókori műtárgy eltulajdonítása miatt is feljelentés érkezett ellene, valamint a NAV nemrégiben kiment a boldogasszonypusztai birtokára, ahol állítólag Lajcsi saját benzinkutat üzemeltetett. Az énekes ügyéről szóló korábbi cikkeinket itt olvashatja.

Rovatok