Index Vakbarát Hírportál

Megverte és elrabolta volt élettársát

2015. december 9., szerda 09:16

A kecskeméti ügyészség vádat emelt egy 28 éves romániai férfi ellen személyi szabadság megsértése és könnyű testi sértés miatt, miután a férfi megverte és elrabolta volt élettársát.

Az ügyészségi közlemény szerint a romániai férfi és volt élettársa korábban együtt éltek Romániában, kapcsolatukból egy gyerek is született. A nő nyáron azonban elhagyta családját és Magyarországra, Lajosmizsére költözött egy másik férfihoz. A romániai férfi nem nyugodott ebbe bele, ezért szeptemberben két ismerősével Lajosmizsére ment, ahol találkozott a nővel és új párjával.

Miután a nő közölte, hogy nem akar hozzá visszamenni, a férfi megragadta a haját, többször ököllel arcon ütötte, a földre rántotta, belerúgott, majd a hajánál fogva kivitte az utcára, ahol beültette a kisbuszba. Közölte vele, hogy ha nem megy vele, akkor megöli, és miután a nő ellenkezett, újra ököllel ütötte.

Az új élettárs próbálta megakadályozni az ütlegeléseket és a nő elrablását, azonban ez nem sikerült, ezért értesítette a rendőrséget. A romániai férfit a nagylaki határátkelőnél fogták el. A nő, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, visszanyerte szabadságát és feljelentést tett.

Rovatok