Index Vakbarát Hírportál

K. Valentino visszatért és összevissza kocsikázik

2015. december 27., vasárnap 10:03

Miután a kis Valentinó 1979-ben nem adta postára a 15 ezer forintot és inkább egy nap alatt elszórta a  rábízott pénzt, most K. Valentino társával együtt a bulinegyedben vadászik. A rendőrség szerint másfél milliót nyúltak le egy fázós illetőtől, de csak azután, hogy néhány órán keresztül előbb megkocsikáztatták őt a városban.

police.hu beszámolója szerint:  J. Ferenc 23 éves és K. Valentino 21 éves budapesti lakosok „december 19-én a hajnali órákban a Budapest VII. kerületi szórakozó negyedben szóba elegyedett a sértettel, aki arra panaszkodott nekik, hogy fázik. Így J. Ferenc és K. Valentino megengedte neki, hogy beüljön az autójukba, majd több órán át utazgattak a fővárosban. A sértett időközben a kocsi hátsó ülésén elaludt, ekkor a férfiak a nála lévő ékszereit, mobiltelefonjait, táblagépét, válltáskáját, pénztárcáját és az abban található készpénzt, iratokat, valamint bankkártyákat elvették tőle, majd őt Budapest X. kerületében kirakták.”

Amikor a 36 éves sértett magához tért, értesítette a rendőröket, akik még karácsony előtt azonosították és elfogták a gyanúsítottakat. K. Valentinóékat a szentestét már előzetesben töltötték, a pénz sorsáról egyelőre nincs információnk.

Rovatok