Index Vakbarát Hírportál

Hónapokig fajtalankodott élettársa kislányával a férfi

2016. február 5., péntek 11:52

Kiskorúval szemben elkövetett szexuális bűncselekmény miatt a Tatabányai Törvényszék kihirdetett ítéletével T. Ferenc vádlottat bűnösnek mondta ki, ezért 8 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte nem jogerősen - írja a Kemma.hu.

A férfi 2014 augusztusában ismerkedett meg egy nővel, akivel néhány hét után élettársi kapcsolatot létesített. Az összeköltözés után együtt nevelték az asszony korábbi házasságából származó kislányát, akivel T. F. a kezdetektől igyekezett jó kapcsolatot kialakítani és ez sikerült is neki, a lány a bizalmába fogadta.

Amikor sikerült neki, a vádlott szexuális érdeklődést kezdett tanúsítani iránta. Eleinte csak a 11 éves lány lábát simogatta, puszilgatta az arcát, a száját és a combját, majd 2014 októberében kihasználta, hogy az élettársa dolgozott. Odahaza így csak ketten tartózkodtak, és közösült vele. Az aktus után megkérte a lányt, hogy az édesanyjának ne mondja el a történteket, és a kiskorú nem is szólt minderről egyetlen egy szót sem.

A kislány korábban sem az édesanyja részéről, sem pedig az iskolai oktatás keretében nem részesült szexuális felvilágosításban, így nem volt tisztában a vádlott által elkövetett cselekmény jellegével, szexuális mibenlétével. Azzal sem, hogy ez bűncselekmény, és megengedhetetlen egy nevelőapa és nevelt gyermek közötti kapcsolatban.

T. Ferenc egészen 2015 március 9-ig a lakóhelyükön hetente többször is közösült a kiskorúval, amikor a gyermek édesanyja a munkahelyén volt.

A kislány idővel az interneten utánanézett, hogy mit csinált vele a vádlott, így világossá vált számára, hogy a nevelőapa helytelen dolgot tett. Ezután a közösüléseket megelőzően és közben többször is ellökte magától. Minderre akkor derült fény, amikor az anya egyik rokonának megengedte, hogy átmenetileg náluk lakjon.

Ő vette észre, hogy a vádlott többször intim módon közeledett a kislányhoz, és szólt a gyerek édesanyjának, aki a nőgyógyászati vizsgálat után feljelentette élettársát.

Rovatok