Index Vakbarát Hírportál

Több millió forintot zsákmányolt az Oktogon téri bankrabló

2016. március 2., szerda 14:56 | aznap frissítve

A rendőrség még mindig várja azok jelentkezését, akik felismerik az Oktogon téri Citibankot kiraboló férfit, ezért újabb videót közöltek róla. A videót a rablás után körülbelül egy órával rögzítette egy bolt kamerája bevásárlás közben:

A 40 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, világos szemű férfi február 24-én 9 óra 40 körül a bank egyik alkalmazottját fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegetve felszólította a bevétel átadására.

Az eddig hírek arról szóltak, hogy csak „valamennyi pénzzel” menekült el, és a bank azt nyilatkozta, hogy csak kisebb mértékű anyagi kár keletkezett, a rendőrség legfrissebb közleménye szerint viszont a rabló több millió forintot szerzett az akcióval. 

A rendőrség a férfiról kedden elég jó felbontású fotókat tett közzé, amiken teljes mértékben felismerhetően látható.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Rovatok