Index Vakbarát Hírportál

Kapcsoljon az ötödik sebességre, itt az Index Lottódiszkója!

2016. április 23., szombat 20:39

Köszöntjük kedves hallgatóinkat ezen a hűvösödő, mégis szép tavaszi napon. A Szerencsejáték Zrt. megtartotta eheti ötöslottó-sorsolását. Mi is kihúztunk pár nyerő számot, hogy legalább azoknak örülhessen, ha már a főnyereménynek nem tud.

Ennek a lánynak van egy slágere, ami arról szól, hogy milyen jó beszívva heverészni a tengerparton. Aztán a kapcsolódó videoklipben egy baszom nagy fegyverrel szétlő egy helikoptert. Jó a fű, mi, haver?

El-P és Killer Mike arról rappelnek, hogy 36 hüvelyk hosszú aranyláncokkal a nyakukban karajkodnak. Egy lottóötösből simán futná olyanra is.

Húszas évekbeli blues. Az 1954-es, Howlin' Wolf-féle feldolgozásban egy Cherster Burnett nevű néger arról énekel, hogy milyen régóta cipel magával egy 44-es Magnumot.

Ebben a számban egy Tyler, The Creator művésznevű néger nem énekel semmiről, és nem visz magával semmilyen lőfegyvert, de ismerjük már a trükkjeiket.

Örüljenek, hogy nem eggyel nagyobb számot húztak ki, különben most meghallgathatnának egy Bryan Adams-slágert.

Lássuk még egyszer a nyerőszámokat:

Ennyi. Ja, mégsem, volt még egy jokerszám is: a 675888! A másik jokerszámot tőlünk kapják, és így belefér egy cicás videó is.

Nyugodalmas jó éjszakát kívánunk.

Rovatok