Index Vakbarát Hírportál

Késsel hőzöngött a részeg férfi az 1-es villamoson

2016. július 1., péntek 07:10

Csütörtök délben délben az 1-es villamos vonalán az Árpád Híd és a Népfürdő utca között egy férfi késsel fenyegette a villamoson utazókat. A Blikk beszámolója szerint egy erősen ittas férfi belekötött egy utasba, majd elkezdte ütni.

A lapnak az egyik szemtanú azt írta: "a verekedés közben elővett egy kést a férfi. 

Ekkor kitört a pánik, mindenki rohant előre, volt, aki sikított, hogy vigyázzanak, kés van nála! 

Az Index egyik olvasója szintén ott volt a villamoson, és azt mondta, hogy egy középkorú, kopasz, „killer” feliratú tetoválással rendelkező férfi egy késsel kezd el fenyegetőzni. Azt írta, félmezeteln volt, és egy nő kíséretében utazott a villamoson.

Valaki megnyomta a vészjelzőt, azonnal megállt a villamos, és kinyílt az ajtó. Az emberek pánikszerűen ugráltak le a járműről, és rohantak az első kocsiba. A hőzöngő férfi is leszállt, a Blikk szerint lerugdosták onnan, a vezető pedig becsukta az ajtót. Az Indexnek a szemtanú azt írta, hogy a részeg férfi ezután kívülről rugdosta az ajtókat, ablakokat és késsel hadonászott.

Pár perc múlva megérkezett a rendőrség, ekkor a férfi állítólag bemászott a villamos alá. A rendőrség azonban megtalálta. Olvasónk szerint a férfi azt magyarázta a rendőröknek, hogy a villamoson állon ütötték a feleségét és emiatt volt ideges. Majd megint ingerült lett, mire a rendőrök megbilincselték, és a kapitányságra vitték.

Rovatok