Index Vakbarát Hírportál

Lassú, de folyamatos a forgalom az M7-esen Balatonról Budapest felé

2016. július 10., vasárnap 16:59

Kápolnásnyék és Szabadbattyán térségében az autópálya újra teljes szélességében járható. A főváros irányába a forgalom lassan halad, írja a Police.hu.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési balesetek történtek 2016. július 10-én 19 óra körüli időben az M7-es autópálya 44-es és 68-as kilométerszelvényében, a főváros felé vezető oldalon.

A rendőrök az érintett útszakaszokon a forgalomkorlátozást feloldották.

A torlódás az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán megszűnt, a forgalom lassan, de folyamatosan halad.

Korábban írtuk: Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán vasárnap délután megerősödött a forgalom, így torlódás alakult ki Balatonvilágos térségében, az autópálya-felhajtó előtti útszakaszon, a járművek lépésben haladnak, írja a police.hu.

A rendőrség a Balaton északi és a déli partjáról Budapest felé tartó autósoknak a 8-as és a 7-es számú főútvonalat javasolja.

A rendőrség 19:50-kor kiadott közleményében azt írja, hogy bár volt egy baleset Lepsénynél, a 83-as kilométernél a főváros felé vezető oldalon, az autópálya érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.

Két újabb baleset történt az M7-es autópályán a főváros felé vezető oldalon, Kápolnásnyéknél és Szabadbattyánnál ütköztek járművek, ezért jelentős torlódás alakult ki mindkét helyszínen - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap este az MTI-vel.

Sipos Mónika elmondta, hogy a Kápolnásnyék közelében, a 44-es kilométerszelvénynél történt balesetben kilencen sérültek meg. Nyolcan - köztük gyerekek - könnyebben, míg egy ember súlyosan.

A Szabadbattyánnál, a 68-as kilométerszelvénynél történt ütközésben senki sem sérült meg.

Rovatok