Index Vakbarát Hírportál

Kósa Lajos leleplezett egy világösszeesküvést

2016. augusztus 18., csütörtök 17:32

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerint Soros György "nemzetközi pénzspekuláns" a migráció támogatásával próbálja destabilizálni Európát, egy zavaros kontinensen ugyanis könnyebben tudná végrehajtani "pénzügyi machinációit".

via GIPHY

Kósa szerint Soros György "civil szervezeteket" hozott létre a migránsok támogatására, továbbá "óriás hitelek" felvételét javasolta az európai kormányoknak azért, hogy "minden egyes migránsra évente több millió forintnak megfelelő összeget" költhessenek az európai társadalomba történő beillesztésükhöz.

Kósa Lajos csütörtökön egy másik összeesküvésről is beszélt. Szerinte visszaéltek Mengyi Roland nevével. A 168 óra ugye az elmúlt hetekben több cikket is írt arról, hogy Mengyi Roland egy olyan ügy lehallgatási jegyzőkönyveiben szerepel, amiben úgy írtak ki uniós pályázatot egy szociális szövetkezetre szabva, hogy az elnyert pénz 90 százalékát visszakérték volna, illetve Mengyi, aki „Voldemort nagyúrnak” szólíttatta magát, ezen felül még milliókat kért „alkotmányos költségként”.

A Fidesz frakcióvezetője a dokumentumok ellenére hisz Mengyi ártatlanságában, szerinte csak visszaéltek politikustársa nevével.

Rovatok