Index Vakbarát Hírportál

Piros széldzsekiben menekült a robbantó

2016. október 11., kedd 15:01 | aznap frissítve

A Központi Nyomozó Főügyészség új, jobb minőségű kamerafelvételeket hozott nyilvánosságra a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjéről. Mint írják, a 20-25 év körüli férfi a robbantás előtt, majd utána egy rövid ideig

A robbantást követően megváltoztatta a ruházatát:

Az ügyészség kéri, hogy aki a férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a ruházatáról információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon. Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó 10 millió forint díjat tűzött ki.

A feltételezett Teréz körúti robbantó


Az ügyészség két tanú jelentkezését is várja. Egyikük a robbantás estéjén foglalással kapcsolatban érdeklődött a Dob utcai Queen’s Court Hotel & Residence épületében, majd a Rebo Bár szórakozóhelyen. A keresett férfi ekkor világos alapszínű sportcipőt, zöld színű rövidnadrágot, terepmintás pólót és piros, kapucnis kabátot viselt. A férfi a vendéglátóhelyeken történt tartózkodását követően gyalogosan, egyedül a Dob utcán keresztül a Kertész utca irányába távozott.

A másik tanú pedig az a kerékpáros, amit már korábban is kerestek, és a robbantást megelőzően haladt el a Teréz körúton.

Rovatok