Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt a fiú, akit dobverővel erőszakoltak meg a szomszéd fiatalok

2016. november 29., kedd 21:44

Brutális bűncselekmény történt Kerecsenden, egy 13 éves fiút erőszakolt meg három fiatal egy doberővel. A támadók a szomszédban laktak. Az áldozat és édesanyja interjút adott azEger Híreknek. Renátó a lapnak elmondta, amiután vasárnap hazaért a templomból, átment a szomszédba, ekkor fogta le a három fiatal. "Sírtam és kiabáltam. Majd hazajöttem, ahol anya megnézte mi van velem, ő pedig hívta a rendőröket" – mesélte Renátó. A mentősök is kijöttek, és úgy ment be a kórházba.

"Szerintem viccből csinálták. Kiabáltam, hogy ne tegyék, de mégis megtették. Alig bírok aludni, mindig azon jár az eszem, hogy milyen rossz volt" - mondta az áldozat.  

Renátó édesanyja pedig arról beszélt, hogy még az erőszakolók szülei vannak felháborodva, pénzt ajánlottak neki, hogy vonja vissza a feljelentést. "Ezt ők nem érezhetik át, egy életre megkeserítették ezzel a fiamat, olyan lelki traumát okoztak neki" – mondta. Szerinte a szomszéd család nem nagyon foglalkozik a gyerekekkel, alkoholista az apa, a szülők a gyerekek előtt élik a szexuális életüket.

Az Eger Hírek úgy tudja, a három fiatalkorút előállították és őrizetbe vették az egri rendőrkapitányságon, valamint személyi szabadság megsértése bűntett miatt eljárást indított ellenük a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Rovatok