Index Vakbarát Hírportál

Megkerültek az elveszett kislányok

2016. december 10., szombat 08:16 | aznap frissítve

Update: Este fél hatkor az ORFK arról tájékoztatta az Indexet, hogy mindkét kislány épségben előkerült.

A rendőrség keresi a 10 éves Sz. M. Amandát, aki délelőtt egy 18. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök ellenőrizték a gyermek lehetséges tartózkodási helyeit, azonban a kutatás eddig nem vezetett eredményre.

Sz. M. Amanda körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barna, vállig érő. Eltűnésekor fehér alapon kék-piros csíkos dzsekit, farmernadrágot és sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a kislányt felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-292-9200 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A rendőrség eljárást folytat a 15 éves B. T. Leila eltűnése ügyében is. A lány péntek kora délután V. kerületi lakásából távozott, és egy VII. kerületi gyülekezetbe indult, oda azonban már nem érkezett meg. T. azóta nem adott életjelet magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések pedig eddig nem vezettek eredményre.

A 15 éves lány 168 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja hosszú, szőkésbarna, melírozott. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Rovatok