Index Vakbarát Hírportál

Lagzi Lajcsi Dél-Amerikába ment, amikor vádat emeltek ellene

2017. január 13., péntek 06:43

Dél-Amerikába utazott Galambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi, aki ellen most emelt vádat az ügyészség. A trombitás azonban hazatér, hogy átvegye a vádiratot – írta a Blikk

A zenész ellen a Budaörsi Járási Ügyészség emelt vádat, börtönbüntetést kérnek rá. Az ügyészség szerint Lajcsi több mint 50 millió forint értékben tulajdonított el áramot, gázt és vizet. A legnagyobb kárt, több mint 30 millió forintot az áramszolgáltatónak okozták a vád szerint. A büntetés akár 2-12 év is lehet.

A Blikk nem érte el a zenészt, az ügyvédje, Frölich Krisztián azonban nyilatkozott, és igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy Lagzi Lajcsi nem elszökött az országból.

Elutazott ugyan, de jövő héten már ismét itthon lesz, és kézbe veheti a vádiratot.

Eddig ugyanis még nem láttuk, csak a sajtóból tájékozódtunk. Amint elolvasta, 15 napon belül benyújtjuk majd a védelem bizonyítási iratait" – mondta az ügyvéd, aki elárulta: rendkívül furcsállja, hogy az ügyészség pont most adta ki közleményét a vádemelésről, hiszen tudták, hogy Galambos nem lesz az országban.

Hetekkel ezelőtt jelezték az ügyészségnek a külföldi utazást, és remélte, nem ebben az időszakban fognak vádat emelni. Ugyan nem volt kötelező tájékoztatást adni, ő mégis bejelentette távozását.

Rovatok