Index Vakbarát Hírportál

Újabb áldozata van az aláírásgyűjtésnek

2017. február 16., csütörtök 22:17 | aznap frissítve

Újabb áldozatot szedett az olimpiai népszavazásért folytott aláírásgyűjtés: szétrúgták a kutyát - számolt be a Magyar Kétfarkú Kutyapárt a Facebookján az alábbi szomorú kép kíséretében:

Arról, hogy hogy történt az eset a Nyugati téri aluljáróban, nem kell sokat találgatni, mert a készítője videót tett fel róla a Hungary Ultrasliberi Youtube-jára: 

Nem a kétfarkú kutya az első áldozata az aláírásgyűjtésnek, múlt szombaton lefejeltek egy LMP-s képviselőt a Rákóczi téren, a Móricz-aluljáróban pedig egy aláírásgyűjtőt fejbe vertek üveggel.

A Blahán is rongáltak

A rendőrség a Kutyapártos hírrel egy időben tett fel egy felhívást az oldalára, hogy garázdaság miatt keresnek egy férfit, aki a Blaha Lujza téri aluljáróban rongált meg egy aláírásgyűjtő standot február 16-án, délelőtt. Ezt a férfit keresik, itt lehet jelentkezni

Garázdaság miatt keressük

A videón látható férfi odament az aláírásgyűjtő standhoz, és szóváltásba keveredett az egyik önkéntessel. A férfi ezután megpróbálta a pulton lévő aláíróíveket magához venni. Az aláírásgyűjtő férfi ezt megakadályozta, az így kialakult dulakodás közben az ismeretlen férfi azonban felborította a pultot. A bűncselekmény elkövetése után a férfi a VII. kerület irányába elmenekült az helyszínről.

Rovatok