Index Vakbarát Hírportál

Ügyvédet vált a Teréz körúti robbantó

2017. március 8., szerda 17:04

A jövőben nem Brunner Tamás képviseli a Teréz körúti robbantással vádolt P. Lászlót, tudta meg a 24.hu attól az ügyvédtől, aki a szerdai kihallgatásra elkísérte a gyanúsítottat. A meg nem nevezett ügyvéd elárulta: csak addig látja el a védelem feladatait, amíg a robbantó nem kap új jogi képviselőt.

Brunner a portálnak azt nyilatkozta, nem azért döntött így, mert reménytelennek látná az ügyet, egyéb okok állnák a döntés mögött. Egyelőre nem tudni, ki lesz P. László új jogi képviselője.

A robbantás gyanúsítottja két héttel ezelőtt ismerte be tettét, illetve hogy ő látható a rendőrség által közzétett felvételen. A kihallgatáson P. László azt állította, nem ismerte a megsérült rendőröket, valamint hogy nincs baja a rendőrséggel.

Tavaly szeptember 24-én éjjel robbantottak a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél, két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen. Az elkövetéssel gyanúsított férfit október 19-én Keszthelyen fogták el. A robbantással kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.

Rovatok