Index Vakbarát Hírportál

Idős nőt akart kirabolni Kőbányán a világ legbalekabb rablója

2017. március 31., péntek 23:44

S. János 40 éves budapesti lakos nem éppen egy született rabló, és azzal se lehet megvádolni, hogy az ész vagy a szerencse babérkoszorús bajnoka lenne.

A kőbányai rendőrség ellenben rablással vádolja, miután megpróbált egy idős nőt a X. kerületi Kápolna utcában késsel kirabolni. A férfi a nő pénzét követelte, aki azt nem adta oda, de sikerült rávennie S. Jánost arra, hogy a nagyobb haszon reményében felkísérje a lakásához. A nő ezután nem a saját ajtajához vitte a férfit, hanem a  szomszédjához, aki kutyájával nyitott ajtót, akitől a férfi megijedt, és elmenekült a helyszínről. A nő ezután kihívta a rendőröket, akiknek legnagyobb megdöbbenésére váratlanul megjelent S. János a ház előtt, és közölte a nyomozókkal, hogy ő követte el a bűncselekményt, ezért a rendőrök előállították.

De itt még nincs vége. A rendőrök észlelték, hogy sérülés van a férfi hasán, ezért hívták a mentőket. A vágásról S. János azt mondta, hogy menekülés közben szúrta meg saját magát a rablásnál használt késsel. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

(police.hu

Rovatok