Index Vakbarát Hírportál

A Fővárosi Vízművek két dolgozója halt meg a halálos autóbalesetben

2017. május 16., kedd 18:50

Mint arról beszámoltunk, hétfőn két autó összeütközött Budapesten. A Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésében egy Mercedes belehajtott egy Citroenbe, ami így egy buszmegállóba csapódott. A helyszínen elhunyt egy 23 éves fiatalember, a kórházban pedig az egyik sérült, egy 37 éves férfi. Az egyik halálos áldozat a Citroen vezetője.

A Fővárosi Vízművek kedd délután adott ki közleményt arról, hogy mindkét áldozat a cég dolgozója volt, az elhunyt munkatársakat a cég saját halottjának tekinti.

"A Fővárosi Vízművek közössége mély megrendüléssel értesült a lesújtó hírről, hogy a XIII. kerületben tegnap történt súlyos közlekedési baleset két halálos áldozata munkatársunk volt. Kollégáink tragikus és felfoghatatlan elvesztése valamennyiünket megrázott. Értékes emberekkel, barátokkal, jó szakemberekkel, fiatal életekkel lett szegényebb Társaságunk. Együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki a gyászoló családoknak, akik számára minden támogatást és segítséget megadunk" – olvasható a közleményben.

Az alvilág embere volt a Mercedes sofőrje

Egy korábbi cikkünkben bemutattuk a Mercedes vezetőjét, M. Richardot, aki ismert firuája az éjszakai életnek. Többször ült már börtönben, egyik vádlottja volt a kecskeméti maffiaper néven elhíresült pernek, amelynek elsőrendű vádlottja az a Radnai László volt, aki később a kilencvenes évek leszámolásos gyilkossági ügyekben zajló perek egyik koronatanújaként is ismertté vált. További részleteket ebben a cikkben talál.

Rovatok