Index Vakbarát Hírportál

Németh Szilárd szerint jó döntés volt Izomék felbérlése Rogán fórumán

2017. május 31., szerda 17:09

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke és egyben a birkózószövetség elnöke nagyot ment szerdán délután, egyrészt védte, miért a legjobb ötlet, ha szövetség helyett az ő magánalapítványa épít bő kétmilliárdért egy csarnokot, aztán a 444-nek pedig arra válaszolt, hogy Csepelen, kik védték Rogán Antalt.

Sötét figurák védték Rogán Antalt, a cég, amely kollégánkat nem akarta a miniszter közelébe engedni kérdezni, ügyvezetője az a K. "Izom" Konrád, akit a titkosszolgálat figyelt, nyomoztak is ellene.

Ráadásul ugyanabban a történetben került a hatóságok látókörébe, mint a Dózsa György úton fehér Mercedesével karambolozó M. Richárd.

Mindketten egy korrupt rendőrök elleni akcióban kerülhettek az elhárítás látókörébe

- írja a 444.hu. Mivel Németh Csepel fideszes képviselője, el tudta mondani a biztonsági őrök fellépésének hátterét, a céget ugyanis a Fidesz helyi szervezete hívta a fórumra, méghozzá azért

Németh szerint azért volt szükség az őrökre, mert „megijedtek többek közt attól, hogy néhány napja Fekete-Győr András, a Momentum elnöke bement az Origo szerkesztőségébe felkérdezni az egyik ott dolgozó szövegíró munkást, ezen kívül az is félelmet keltett a csepeli Fideszben, hogy Rogán egyik korábbi fórumára Juhász Péter tiltakozó akciót szervezett, na meg az, hogy Varga Mihály fórumán egy önkormányzati alkalmazásban álló helyi Fidesz-tag lerángatta a lépcsőn a 444 tudósítóját, és kicsavarta a telefont a kezéből”.

Ez utóbbi szerinte nem megengedhető. A K. Konrádék cégével kötött megállapodás csak egy alkalomra szólt, és korábban nem alkalmazták a céget egyetlen rendezvényen sem. A nyomozásról sem tudtak, de a biztonsági őrökért a cég viseli a felelősséget. Ő maga ugyanakkor jó döntésnek tartja, hogy a céget felbérelték, „hiszen a biztonsági őrök remek munkát végeztek, és a fórum is nagyon jól sikerült.”

A 444 utánajárt a cégnek, és az is kiderült, hogy rendőrségi ingatlanokat is védenek. A nyomozás amúgy arról szól, hogy egy korrupt rendőrtiszt bűnügyi információkat juttathatott M. Richárd csapatának.

Rovatok